Ja arkinen aherrus alkaa maanantaina. Tosin uusi hoitolapsemme (tästä eteenpäin Nipsu) ei tulekaan vielä maanantaina vaan vasta tiistaina. Mutta oma Esikoisemme aloittaa koulutiensä maanantaina ja lähdemme Kuopuksen kanssa häntä saattelemaan aamulla koulutielle. Nipsu käy sitten luonamme vähän moikkaamassa meitä maanantaina jossain vaiheessa.

Tässä loman mukana pistettiin olohuonekin uusiksi, uuden sohvan myötä. Perheemme myös kasvoi, kun pelastimme kissapojan lopetukselta. Nyt meillä on siis kaksi kissaa =)

Ensi tiistaina tulee toinen uusi hoidokki (tästä eteenpäin Nuuskamuikkunen) tutustumaan. Sitten onkin enää yksi paikka vapaana meillä. Nuuskamuikkunen tulee puolipäiväiseksi. En vielä tiedä, minä päivänä hän aloittaa, mutta todennäköisesti kuitenkin melko pian.

Uusien hoitolasten myötä, meni hoidokkien nimimerkit uusiksi, ja Taaperosta tuli Tuutikki =)

Loman aikana on aika välillä meinannut käydä pitkäksi ja toisinaan on kädet syyhynny jotain tekemistä. Tässä yksi kuva askartelustamme mieheni kanssa. Teimme nimittäin itse kissoillemme kiipeilypuun =)

7131.jpg
Alaosassa on narua ja ylhäällä paljasta puuta. Pari kerrosta ja tästä kuvasta puuttuu ihan ylimpänä, siis kärjessä oleva olkinen kissankori =) Alhaalla on vanhasta ostetusta "puusta" koppaosa. Kissanminttua suihkittiin vähän runkoon ja leluja viritettiin muutama. Nuorempi kissa ainakin tykkää =)