Taaskaan en ole koko viikkona käyny tänne höpöttämässä =( Pitää vissiin yrittää ryhdistäytyä... Vaikka minkä sille mahtaa, jos iltaisin on niin väsy.

No kuitenkin...

Tällä viikolla päättyi meidän nallekisa =) Kiitos kolmelle äänensä antaneelle! Kisan voitti kuitenkin Tyttönalle. Ja tässä vielä kuva meidän palkituista nalleista :
11862.jpg

11863.jpg

11864.jpg

Tyttönalle siis voitti ja loput oli hyviä kakkosia kaikki =)

Ensi sunnuntaina on Mikkelinpäivä ja tänään juteltiin lasten enkeleistä. Luin myös yhden tarinan kirjasta Enkelisatuja lapsille. Siinä oli yksi esimerkki siitä, miten enkeleitä voi nähdä. Teimme myös jokaiselle oman enkelin, tai oikeastaan niitä on tehty pitkin viikkoa =)
11865.jpg
Ja tässä Tuutikin enkeli.

Tämä viikko onkin ollut tosi poikkeuksellinen, kun Niisku oli maanantaina ja tiistain poissa. Nipsu oli torstain poissa ja Tuutikki oli tänään, perjantaina poissa.  Tiistaina tehtiin Tuutikin ja Nipsun kanssa kolmistaan noita enkeleitä Esikoisen ollesa koulussa ja Kuopuksen kerhossa. Saatiin ihan rauhassa tehdä ja pystyin keskittymään täysin heihin. Tarvitsevat kuitenkin vielä tosi paljon apua. Vaikka tosi hyvin onnistui jopa pienten tähtien liimaaminen =) Torstaina tehtiin sitten iltapäivällä Kuopuksen, Esikoisen ja Niiskun kanssa.

Tänään leivoimme myös aamulla makkarakeiton kyytipojaksi sämpylöitä ja niitä sitten syötiin välipalaksikin. Kyllä ne itse tehdyt sämpylät sitten maistuukin lapsille =)

Nyt on viikonloppu edessä ja huomenna meillä siivotaan... Toivottavasti ainakin =)