Tämä viikko alkoikin löysästi, kun Tuutikki ja Nipsu olivat poissa. Niiskukin tuli vasta klo 11 aikaan. Aamulla kävimme kaupassa ennen Niiskun tuloa. Niiskun tultua, kaivoimme Play Mobilet esille, kun kerrankin saavat leikkiä niillä rauhassa. Lounaan kälkeen lapset oli vähän huilaamassa ja minä keittelin kahvit itselleni ja pikkusiskolleni, joka tuli meille eilen. Välipalan jälkeen lähdettiin kirjastoon ja sieltä tultiinkin sitten niin, että Niiskun äiti jo odotteli täällä. Oli tullut ajoissa hakemaan =) Kirjastosta olisi tarttunut mukaan vaikka mitä kirjoja, mutta sääntönä on, että jokainen voi halutessaan valita 2 kirjaa lainattavaksi.

Esikoinen onkin tämän ja huomisen päivän syyslomalla ja siis kotona. Tai huomenna menee seurakunnan järjestämälle 1-2 luokkalaisten syyslomaleirille päiväksi. Aamulla pitää viedä hänet linja-autolle.

Tämän viikon kohokohta lienee Esikoisen synttäripippalot torstaina =) Niistä puhutaan kokoajan ja suunnitellaan syömisiä. Muuten varmaan onkin aika tavanomainen viikko. Ei siis ihmeempiä ainakaan näin etukäteen suunniteltuna =)