on pitkä aika vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta...

Jospa vähän yritän muistella viime viikkoa... Ainakin askarreltiin kynttilät vessapaperirullista Pyhäinpäiväksi. Jos löydän Esikoisen tai Kuopuksen kynttilän, niin otan kuvan ja pistän tännekin. Muuten taisi olla ihan tavallinen viikko. Ulkoilua, kerhoon viemistä ja sieltä hakemista, ruokailua, nukkumista ja leikkimistä =)

Tällä viikolla ohjelmassa on... yllätys yllätys... Isänpäiväjutut =) Korttia ollaan aloteltu, samoin pientä lahjaakin. Molemmat on vielä kesken ja paljastan ne sitten ensi viikolla. Ihan hienoja tulee, vaikka itse sanonkin. Tällä viikolla saadaankin aamulla nukkua, kun Tuutikki tulee vasta lounaalle. Nipsu on siis ainoa, joka tulee aamulla. Niiskukin tulee nykyään vasta klo 11. Onkin tällä hetkellä puolikasta päivää ja sopimuskin loppuu jouluun alkupuolella. Jatkosta ei tiedä vielä mitään. Iltapäivän ulkoilut on siis menneet täysin noihin Isänpäiväjuttuihin.

Kuopuksella oli tässä kerhopelkokin. Ei halunnut mennä kerhoon, kun tulee kuulemma ikävä. Viime viikolla sain sitten houkuteltua hänet sinne sillä, että haen aikaisemmin pois =) Nyt se jo taas laskee öitä, että pääsee kerhoon. Ihmeellisiä nuo lapset. Tänään heillä oli valokuvaus ja eilen katseltiin Esikoisen kerhokuvia. Samalla selitin, mitä siinä tapahtuu jne. Joskus muinoin oltiin perhekerhossa kuvauksessa ja Kuopus huusi kuin palosireeni. Pelkäsi niin kuvaajaa. Ja kun muutenkin on niin herkkä ja arka, niin juteltiin sitten etukäteen, mitä siinä tilanteessa tapahtuu aina salamavaloja myöten =) Hyvin oli kuulemma mennyt.

Esikoisen synttärit on juhlittu ja nyt on edessä Isänpäivä ja sitten alkaakin jo joulun odotus. Joulukalenteria tuossa jo eilen alottelin tekemään. Siitäkin kerron sitten, kun valmistuu =)

Salaisuuksien aikaa siis =))