Taas on mennyt aikaa sitten viime kirjoittamisen. Tässä on ollut niin epätavallisia päiviä enemmän ja vähemmän. Viime viikollakaan ei ollut kuin yksi päivä, jolloin oli kakki lapset paikalla. Nyt Nipsu sairastaa kotona. Tuutikkikin tulee tavallista myöhempään hoitoon. Olen saanut siis nauttia suhteellisen lyhyistä työpäivistä =)

Ulkona ollaan paljon oltu, nyt kun kun taas on vaihteeksi lunta... tai sohjoa. Pitää nauttia siitä nyt, kun sitä vielä on. Lumiheppakin tehtiin pihalle edellispäivänä. Tänään leivomme pipareita iltapäivällä ja teen välipalaksi joulutorttuja. Ollaan vähän pikkujoulutunnelmissa. Katsellaan, josko tonttu olisi tuonut meidän joulukalenteriin jonkun kiva kuvan. Tästä se nyt alkaa, se todellinen joulun odotus! Kun pääsisi joskus joululahjaostoksille...

Nyt voitte itse seurata meidän joulukalenteria, ketä kiinnostaa. Se löytyy tuolta sivusta. Lisään sinne joka päivä uuden kuvan ja se uusin on aina ylimpänä. Näen voi seurata, millanen kuva minäkin päivänä on saatu. Kukin vuorollaan lapsista saa laittaa kuvan kalenteriin. Maanantaisin Nipsu, tiistaisin Tuutikki, keskiviikkoisin Kuopus, torstaisin Niisku ja perjantaisin Esikoinen. Näin tiedämme aina, kenen vuoro on tänään =))

Maanantaina polttelimme ensimmäistä adventtikynttilää. Nyt pöydällä on joulukynttilä, jota polttelemme aina ruokailujen yhteydessä. Ensiviikolla onkin itsenäisyyspäivä ja mekin teemme omat liput maanantaina.