Näin se viikko menee menojaan taas. Pitää oikein muistella, mitä me ollaan puuhailtu :) Piipero ei ollut maanantainakaan vielä, joten aamulla lokottelimme kaikessa rauhassa klo 8 asti. Miksu tuli kyllä aamulla aikaisin. Saattelimme Esikoisen kouluun ja lähdimme kauppaan. Metsästin valjaita, mutta löytyi vasta kolmannesta kaupasta. Nyt, kun Piipero vie kokoajan toisen paikan rattaissa, pitää näiden vanhempien hoidokkien vuorotellen kävellä. On kyllä ennenkin kävelleet, mutta keskustassa aika hurja kävellä niitten kanssa, kun ovat sellaisia haahuilijoita ja haaveilijoita :) Epeli saa välillä sellasia spurttikohtauksiakin, että valjaat on hyvä olla mukana. Saa sitten tarvittaessa pistää, ettei tarvi roikkua hupussa kokoajan kiinni. Ei sekään ole kivaa. Ostin sitten sadesuojankin meidän tupliin, kun Piipero kuitenkin nukkuu niissä aamuisin meidän ulkoillessamme. On sitten kunnon varusteet. Saan kyllä vielä seisontalaudankin takaisin, kun on ollut siskolla lainassa. Saa kävelijä välillä huilia vähän. Maanantaina ei ehdittykään sitten ulos ollenkaan aamulla, kun kaupassa meni sen verran kauan. Iltapäivällä oltiin sitten Epelin, Esikoisen ja Kuopuksen kanssa ulkona.

Tiistaina tuli sitten Piiperokin taas. Hyvin meni koko päivä. Aamulla tehtiin ripeä lähtö ja vietiin Kuopus kerhoon kävellen (ei ollut autoa käytössä). Olin kellottanut koko aamun ja se merkkas sitä, että mä en saanu enää mennä takasin nukkumaan Miksun tultua. Eli aamu puoli 6 päästin menemään kuin höyryjuna :) Saatiin Kuopus kerhoon ja mentiin toisten kanssa leikkipuistoon. Piipero nukkui sopivasti koko ulkoilun ajan tyytyväisesti ja heräsi meidän pihalla syömään. Otti sitten vielä toisetkin pikku tirsat ennen kuin äitinsä tuli hakemaan klo 14. Toisin sanoen, nukkui suurimman osan meillä olostaan. Leikkipuistossa oli kiva liukumäki ja Epeli sekä Miksu viihtyivätkin hyvin siellä sen 1,5t, minkä Kuopus oli kerhossa. Ollaan nyt tehty koti-ikävän välttämiseksi niin, että haemme Kuopuksen kerhosta jo puoli 11. Sopii paremmin meidän aikatauluunkin :) Sitten tultiin syömään ja siten päikäreille. Jonkun ajan päästä Piiperokin ihan vahingossa sammui syliin, kun annoin maitoa. Heräsi sitten äidin ääneen, ihana herätys pienelle lapselle :) Miksukin tapansa mukaan lähti siitä sitten pian välipalan jälkeen kotiin. Epelin, Kuopuksen ja Esikoisen kanssa mentiin vielä hetkeksi ulos, mutta siellä iski tylsyys ja tultiinkin sisälle. Pelattiin erä muistipeliä ja taas sain todeta, kuinka paljon parempi muisti noilla lapsilla on kuin mulla... Vanhuus ei tule yksin... sanoo joku.

Tänä aamuna tyydyimmekin pitkästä aikaa ihan vain omaan pihaan. Pistin Piiperonkin pikkurattaisiin nukkumaan. Ja kun ei pitkään aikaan olla siinä oltu, lapset viihtyikin siinä tosi hyvin. 1,5t oltiin eikä sittenkään olisi kukaan halunnut sisälle. Ruoka oli valmistunut sinä aikana uunissa ja odotti vain syöjäänsä. Piiperokin heräsi juuri sopivasti taas vähän ennen, kun piti tulla sisälle. Silti väsähti vielä uudestaankin ja nukkui toisetkin unet  ennen äidin tuloa :) Ai niin, päivän kohokohta ja suuri juhlan aihe oli se, kun Miksu sai ährättyä kakan p o t t a a n ! Siitä tulikin suuri ilo Miksun lisäksi myös Epelille, Kuopukselle ja minullekin :) Sen kunniaksi syötiin välipalan jälkiruuaksi yhdet Hanna-tädin kakut :) Onhan se hieno syy _vähän_ juhlia. Iltapäivä menikin Esikoisen ja Kuopuksen korvatarkastuksen lomassa. Käytiin korvien jälkitarkastuksessa. Kuopuksen korva oli lääkärin sanojen mukaan "epämääräisen näköinen". Mitä se sitten tarkoittaakaan... Tulehdusta ei kuulemma kuitenkaan ole. Käski tulla kuukauden päästä uudestaan. Jäi vaan vähän häiritsemään tuo "epämääräisen näköinen"... Epeli oli tietenkin mukana ja suuresta tsempistä, mitä Kuopus tarvitsi arkana lapsena, sai Epelikin pienen tarran.

Huomenna on taas uudet kujeet ja metkut. Kuopuksella jälleen kerho ja ajattelin, josko vaikka taas tsempattaisiin ja ehdittäisiin kävellen... ihan vaan huvin vuoksi :)