Täällä ei kyllä onneksi ole ainakaan vielä mitään kaoottista sattunut. Sattuupa samalle päivälle Nuutin päiväkin. Eilen Esikoinen ja Kuopus kävivät isänsä kanssa hakemassa karkkeja Nuuttipukeille. Kysyivät minulta, että mitä ne oikeastaan ovat. Enkä osannut kertoa =) Niin, mitä ne ovat? Olen kotoisin Keski-Suomesta, eikä minun lapsuudessani kukaan puhunut Nuuttipukeista. Kun vietin täällä ensimmäistä vuottani ja ensimmäistä Nuutin päivääni, sattui ovemme taakse 3 Nuuttipukkia. Silmäni jäivät varmaan selälleen ja suuni auki, kun en voinut ymmärtää, mitä tapahtui =D Olin tottunut virpomaan Palmusunnuntaina, mutta siihenkin oli vielä aikaa. Onneksi mies oli paikalla selittämässä... =D

Niin se tämän vuoden ensimmäinen työviikko hulahti taas käsistä niin, ettei edes huomannut. Kovin rauhallinen ja tavallinen on viikkomme ollut. Vauvalelushouta ja tavaroiden uudelleen järjestelyä. Tänään tuli sitten testattua kaikki =) Niisku-neiti (= maanantaina aloittava uusi hoidokki) oli kanssamme leikkimässä tänään tunnin verran. Aivan valloittava lapsi olikin. Nipsukin oli kuin sulaa vahaa, hoivasi niin kovin toista. Esikoinen hykerteli onnessaan, kun sai leikittää pientä lasta. Tuutikki oli vähän varovaisempi ja seurasi sivusta enemmän.

Olen taas miettinyt uusien nimimerkkien miettimistä. Tuntuu noita muumihahmoja muutenkin olevan jokapuolella. Pitäisi vaan keksiä jotkut kivat nimet... Vaikka täällä ei voikaan vetää suoraa johtopäätöstä esim. lapsen iästä tai sukupuolesta nimimerkistä. Ne kun on valittu enemmänkin luonteen mukaan =) No, täytyy miettiä noita nimimerkkejä vielä.

Nyt viikonlopun viettoon. Huomasin, että tämän viikon ruokalistakin on jäänyt julkaisematta. Korjaan asian nyt, ja julkaisen ensi viikon ruokalistan tässä saman tien =) Ensi viikolla on muutoin ohjelmassa enimmäkseen tutustumista ja yhteisten rutiinien etsimistä.