Hip Hei...

Sairastupaa jälleen, tosin kuumeetonta sellaista. Esikoisen kanssa käytiin tänään päivystyksessä ja korvatulehdus löytyi. Hän valitti siis korviaan, muuten on kunnossa. Miehellä sen sijaan tosi paha poskiontelotulehdus ja on aivan poissa pelistä =( Kuumetta ei, mutta alilämpöä on. Tää alkaa tuntuu jo melkoiselta lasaretilta...

Lapset oli tänään kuitenkin kaikki hoidossa. Aamu oltiinkin ihan yhteisestä päätöksestä sisällä. Leikittiin, luettiin ja piirreltiin. Iltapäivällä käytiin sitten kaupassa ja ostamassa lankaa, että pikkusiskoni saa virkata minulle lakin =)

Piipero ei tulekaan enää tällä viikolla ollenkaan. Miksukin on perjantain kotona. Ja huomenna suuntaamme KERHOON. Kuopus oli halukas menemään kerhoon =)) Olemme varmaan viereisellä leikkikentällä sen ajan. Nappaamme sitten Kuopuksen mukaamme kerhosta ja tulemme syömään. Iltapäivä menee ruuan laittamisessa, kun pitää heti päästä lähtemään kauppoihin Epelin lähtiessä kotiin. Esikoinen on menossa kaverinsa synttäreille lauantaina ja pitää käydä etsimässä lahjaa.

Mukavaa loppu viikkoa kaikille!! Ja leppoisia hiihtolomapäiviä lomalaisille =))