Kesä tulee sittenkin!!

Talvihaalarit on pyykkikorissa odottamassa pesua ja ohkasemmat haalari jo naulakossa käytössä. Ihanaa =) Heti lyhenee ulosmenoaika ainakin 10min. Ihmeen paljon ne talvitamineet viekin aikaa näiltä pieniltä lapsilta. Mutta vihdoinkin saa vähentää vaatetusta ja aurinko lämmittää tosi ihanasti.

Olemme siis ulkoilleet paljon tällä viikolla. Tai siis eilen ja tänään, maanantainahan oli pyhä. Eilen vietiin Kuopus kerhoon ja jälleen kerran halusi olla loppuun asti. Jee!! On ihan innostunut nyt kerhoilusta, kun huomasi, ettei ole lounasaikaan kotona ;) En tuputa hänelle lounasta kerhon jälkeenkään, kun syö kuitenkin siellä eväät hyvin. Aamulla lähdettiin kävellen Epelin, Piiperon ja Kuopuksen kanssa. Epelin ja Piiperon kanssa tultiin laittamaan ruokaa, kunhan ensin käytiin kaupungintalolla hakemassa perhepäivähoidon ohjaajalta nimi kelaan menevään paperiin, sekä postissa ja kaupassa. Eli aika pitkän kaavan mukaan tultiin laittamaan ruokaa. Piipero nukahtikin ennen sisälle tuloa ja jäi sitten ulos nukkumaan. Ruuan jälkeen lähdettiin hakemaan Kuopusta ja kerrankin oltiin niin reippaita syömään, että ehdimme kävellen hakemaan. Piipero nukkui ulkona ja nappasimme vaan mukaamme, kun lähdimme. Sitten reippaasti takaisin ja Epeli nukkumaan, Piiperolle ruokaa jne. Piipero lähtikin poikkeuksellisesti jo klo 13. Sitten olikin hetken aikaa hengähtää. Join sen aamukahvini, mikä aamukiireessä jäi juomatta =) Välipalan jälkeen lähdimme ulos ja hiekkalaatikkoleikit olikin aivan ihania pitkän talven jälkeen. Saimme seuraakin naapurin pojasta ja äidistään.

Tänään oli pakko aamulla suunnata taas kauppaan, kun unohdin eilen kokonaan, että tänään juhlitaan synttäreitä. Kävimme sitten hakemassa jätskiä ja karnevaalikeksejä välipalaksi. Mutta ehdittiin uloskin ja pakko jälleen todeta, kyllä olikin aivan ihana ilma. Aurinko paistoi niin ja lämmitti tosi ihanasti. Piiperokin kävi tutustumassa hiekkalaatikkoon. Kurahousut vaan jalkaan ja lahkeet kiinni kuminauhoilla, ettei hiekat ole jaloissa, kun ei ole kenkiä. Kurarukkasetkin laitoin, niin saa vapaasti möyriä hiekkiksellä. Ja kyllä se olikin kivaa =)) Vähän tuli maistettuakin hiekkaa, mutta ilmeistä päätellen se oli pahaa... Kuopus halusi jäädä isin kanssa sisälle, kun isillä oli vapaapäivä. Laatuaikaa Kuopukselle =) Piipero jaksoikin hienosti olla hereillä ihan lounaaseen asti. Lounaan jälkeen meni sitten molemmat päikkäreille. Kuopus lähti isin kanssa jonnekin, joten oli tosi hiljaista siihen asti, kunnes Piipero heräsi ja pian tuli Esikoinenkin koulusta. Välipalaksi herkuteltiin sitten synttäreitten johdosta jätskillä, kekseillä ja sankarin tarjoamalla aivan ihanalla suklaatortulla. Sankari sai lahjaksi tekemäni kirahvin. Harmi, kun en tajunnut ottaa siitä kuvaa =( Iltapäivä kului jälleen ulkona. Piiperokin ehti meidän kanssa vähän ulkoilemaan vielä, kun lähti tänään vasta puoli 16. Saimme jälleen seuraa naapurin pojasta äitinsä kanssa =) On kiva, kun saa itsekin mukavaa seuraa =) Lapsetkin viihtyvät kivasti keskenään.

Huomenna on sitten vaihteeksi koko porukka hoidossa, kun Miksukin tulee. Aamulla viemme Kuopuksen kerhoon ja olemme ulkona, tulemme syömään ja haemme Kuopuksen kerhosta jne. Sitä rataa kuluu taas huominen. Mutta vaikka sama rytmi toistaa itseään, koskaan ei ole kahta täysin samanlaista päivää lasten kanssa =)

Vappujuttuja olen kovasti miettinyt. Mitähän sitä keksisi... Ensi viikon torstaina meillä on vappupirskeet ja syömme välipalaksi ainakin munkkeja. Ja jos vaan ehdin, niin ajattelin tehdä coctail-tikkuja lapsille, olisi vähän suolaistakin munkin rinnalla =) Pirskeet on torstaina siksi, että perjantaina ei näillä näkymin ole kuin Epeli hoidossa, mutta torstaina pitäisi olla koko porukka kasassa. Näin saadaan juhlia koko porukalla. Paljon mukavempaa juhlia isommalla porukalla =))

Aurnkoista viikon jatkoa kaikille!