Pääsiäinen lähestyy. Sen tietää siitä, että ruohot kasvaa =)) Tässä vihdoin virpomisoksista lupaamia kuvia myös:

63431.jpg

 

Pistimme oksille pieniä kukkia, jotka olikin tosi kivan näköisiä. Kun valo oikeasta kohdasta osui, ne ihan välkkyi oksilla =)

63432.jpg

63433.jpg

 

Tällä viikolla yritämme ehtiä askartelemaan kartonkipääsiäismunia ja tipuja. Katsellaan, mitä ehditään. Miksun kanssa tänään jo tehtiin noita munia, kun ei tule huomenna hoitoon ja heräili tänään päikkäreiltä sen verran ajoissa. En vaan tajunnut ottaa kuvaa. Mutta otan sitten myöhemmin =) Tiput saattaapi kyllä jäädä tekemättä, kun on vähän kiirus.

Tänään kävi myös uusi hoidokki tutustumassa paikkaan. Aloittanee toukokuun alussa sitten. Tosin tulee tutustumaan vielä varmaan pari kertaa itsekseen, ennen sitten todellisia hoitopäiviä. Aamupäivä menikin heidän kanssa jutellessa. Epelillä synkkasi heti tämän uuden lapsen kanssa =) Harmi vaan, että Epeli jää kotiin toukokuun alussa. Mutta niin kauan, kun hänen paikkansa on tyhjä, voivat tietenkin Miksu ja tämä uusi lapsi olla samaan aikaankin, niin on sitten enemmän seuraa. Piipero onkin lomalla tämän viikon. Miksu tulee torstaina vielä.

Nyt pitää kömpiä nukkumaan. Esikoisen pitää huomenna mennä kouluun jo klo 7.50, kun on jotain pääsiäisjuttuja pahasti kesken. Pitää herätellä hänet jo varttia vaille 7...