Tänään olimme aamun ulkona, kun Kuopus oli kerhossa. Halusikin olla yllättäin koko kerhon =) Olimme Miksun ja Epelin kanssa leikkipuistossa ja tultiin kaupan kautta laittamaan ruokaa ja syömään. Lounaan jälkeen ehdimme juuri ja juuri klo 12 hakemaan Kuopusta kerhosta.

Ulkona oli aika inhottava ilma. Auringosta ei ollut tietoakaan. Aika kylmä tuuli oli ja märkää joka puolella. Kurahousut saa alkaa taas vetämään lapsille päälle. Jee, se ihana kurahousushow alkaa taas... Toivottavasti se aurinko jaksaisi paistaa niin paljon, että maa kuivuu nopeasti. Tänään oli kyllä leikkipuiston hiekkalaatikko sulanut =) Ensi viikolla otetaan hiekkalelut mukaan.

Suunnitellut tiput meillä jää nyt tekemättä. Miksu lähtee välipalan jälkeen kotiin, joten ei ehdi tekemään. Ja luulen, että muut hinkuaa hiekkalaatikolle, kun näkyisi olevan omankin pihan hiekkalaatikko sulanut. Joten iltapäivä kuluu siellä mukavasti. Mutta pääsiäismunia tehtiin eilen ja tässä niistä kuvia:

64049.jpg64050.jpg64051.jpg

Eli liimasimme munan muotoisille kartongeille höyheniä, rypytettyjä kreppipaperipalloja ja kukkia. Olin leikannut jo valmiiksi jokaisen munan keskelle pituussuunnassa suunnilleen puoleen väliin ulottuvan halkion. Näistä sitten yhdistettiin kaksi soikiota niin, että saimme siitä tuollaisen munan näköisen jutun =)

Pääsiäsruohosta löytyi tänä aamuna yllätyksiä =) Sinne oli eksynyt kana sekä muutama tulppaani, muna sekä suklaamunakin. Tässä kuva kanasta:

 64054.jpg

Tänään alkaa siis kaikilla pääsiäisloma. Esikoinen toi koulusta omia hienoja luomuksiaan. Kuopuskin oli kerhossa tehnyt hienon mobilen.

Nyt välipalaa laittamaan =)