Jälleen kerran viikko on hurahtanut aivan kummasti. Alkuviikosta tosiaan saatiin ne pääsiäisheinät kasvamaan ja TA-DAA... Nyt jo ekoissa on kivasti pieniä heiniä =)) Pistin kaikkien iloksi isoon sydänvuokaan (sellaiseen piirakkavuokaan siis) meille heinää, mikä on ruokapöydällä koristamassa. Ja toivottavasti on vielä viikon päästäkin, ettei kissat ole tuhonneet.

Paljon on kaikkea tapahtunut. Tai no ei nyt sillai näkyvästi vielä, mutta lapsiryhmässä muutoksia edessä kuitenkin. Miksu on ensi viikosta eteenpäin osa-aikainen ja Epeli jää pois toukokuun alusta. Mahdollisesti saamme kuitenkin toisenkin osa-aikaisen tähän Miksun "pariksi". Miksu on siis hoidossa 10pvä/kk. Työpäivä lyhenee maanantaista eteenpäin aamusta 2t ja toukokuun alusta loppupäästä n. 2t. Miten sitä osaa enää sitten ollakaan...?? Vaikka eihän sitä tiedä, vaikka saisi siihen Epelin paikalle jonkun. Kesäisin tosin on ollut hiljaisempaa, kun kaupungin paikat on vasta jaettu. Ja oikeastaan on ihan kivakin näin kesäksi vähän rauhottaa. Vaikka tuntuuhan se heti kukkarossa, mutta eiköhän tässä selvitä =)

Kesälomiakin ollaan miehen kanssa pähkitty. Kun vaan saisi tietää, miten hän lomansa saa. Voisi sitten miettiä omansakin.

Tänään kävimme Kuopuksen kanssa (Epeli sairastui viime yönä, Piipero ei ollut ja Miksu tuli vasta lounaalle) hakemassa oksia virpomisoksia varten. Harmi, kun pajunkissoja ei tänäkään vuonna vielä ollut =( Mutta saatiin kuitenkin hienoja oksia tehtyä. Miksukin valitsi itselleen kreppipaperinauhat sekä sulat ja minä liimailin hänen osoittamiinsa paikkoihin. Lopuksi ripusteltiin sellasia ihania kukkapaljetteja sinne tänne sekä pääsiäisruno ja yksi pääsiäismuna. Pitää ottaa kuva jossain vaiheessa ja pistää tänne =)

Nyt pitää päästä nukkumaan!

Mukavaa viikonloppua kaikille!