On taas viikko vierähtänyt, ei ole kerennyt oikein päivittämään tätäkään. Viikko soljui hyvin tavalliseen tapaan. Kuopuksella on allergiaoireet päällä ja öisin ollaan valvoskeltu yskän takia. Epeli oli keskiviikkona viimeisen hoitopäivän tällä erää ja hän tarjosi meille riisisuklaata ja karkkia. Torstaina leivoimme Miksun ja Piiperon kanssa täytekakkupohjan miehen synttäreitten kunniaksi. Nyt onkin sitten jo viikonloppua alkanut meillä, kun tänään ei ketään tullut hoitoon. Pitäisi siistiä vähän huushollia ja pakata, kun lähdetään ajamaan Kuopuksen ja Esikoisen kanssa kohti pääkaupunkiseutua kummipojan synttäreille. Esikoisella on koulussa tänään metsäpäivä, kävelevät pitkän matkan. Lupasin hakea hänet, kun kävelemistä kumpparit jalassa tulee muutenkin paljon päivän aikana. Päivä päättyy siis muutaman kilometrin päähän metsän reunaan.

Eilen illalla olin seurakunnan lastenohjaajien järjestämässä perhepäivähoitajien virkistysillassa. Ensin syötiin tosi hyvää ruokaa, leikittiin ja lauleltiin, kahviteltiin ja vielä lopuksi sellainen loppuhartaus.

Ensi viikolla ohjelmassa on äitienpäiväjuttuja. Jutut on selvillä ja aineetkin ostettu, mutta paljastan ne vasta sitten äitienpäivän jälkeen =)

Nyt, mukavaa viikonloppua kaikille!!