Ihanaa, kun aurinko paistaa =))

Mutta kurjaa, kun kokoajan joku on allergiaoireitten kourissa =( Kuopuksen ihottumaa ei olla saatu kuriin vieläkään. Pitää soitella neuvolaan ja pyytää lähettämään lähete ihotautilääkärille. Oireet voisivat viitata psoriaasikseen =(

Tänään hoitoon saapui vain Piipero. Vietimme rauhallisen päivän, emme lähteneet kauppaankaan, kun ruokaakin löytyi Piiperolle ja Kuopukselle riittävästi. Mennään nyt illalla ja etsitään samalla Esikoiselle ohkasemmat kengät, ettei tarvi helteillä kulkea lenkkareilla. Odotellaan vaan, että isäntä saapu kotiin.

Huomenna tuleekin sitten kaikki kolme, siis Piipero, Miksu ja Santtukin. Santtu nyt siis ekaa kertaa näin toisten kanssa. Aamupäivä menee tehdessä jotain kivaa äideille =) Siitä ei sen enempää ennen ensi viikkoa. Tai ainakin Miksun kanssa täytyy saada huomenna tehtyä ainakin lähes valmiiksi. Toisten kanssa ehtii sitten vielä keskiviikkonakin. Esikoisen ja Kuopuksen kanssa toimimme sitten huomenna illalla, että saamme ajoissa postin kuljetettavaksi. Kortti on vieläkin kyllä vähän mietinnässä, mutta eiköhän se tässä selkiinny, kun aletaan työstämään niitä. Pistän sitten ensi viikolla kuvia töistä =)

Lomankin löin lukkoon tänään. Juhannuksen jälkeen lomailen 3 viikkoa ja elokuussa vielä viikon. Nopeasti se loma sieltä tuleekin sitten =))