Se on viikon ensimmäinen työpäivä on edennyt loppuun, eikä kello ole vielä edes puolta kolmea =) Piipero tuli aamulla ja ilkeän yskän oli viikonlopun aikana saanut. Kauppareissu tehtiin, mutta ei jääty ulos, kun siellä oli niin kova viima ja aika kylmäkin, kun aurinko ei silloin vielä paistanut. Piiperolla kun muutenkin oli kaamea yskä, niin tultiin sitten sisälle leikkimään. Kaivettiin lelut esille ja rakennettiin hieno palikkalinna, minkä Piipero sitten "rakensi uudestaan" ;) Yskä oli vissiin kuitenkin verottanut Piiperon yöunia viime yönä sen verran, että väsy iski normaalia aikaisemmin ja ruokaa syötiin jo klo 11 maissa. Otettiin rattaat sisälle ja päikkärit sujui hyvin sisätiloissa. Rattaissa siksi, että niissä saa päätä vähän kohotettua, jos ei vaikka niin yskittäisi. Hyvin nukuttikin, yhtä yskän puuskaa lukuunottamatta, minkä senkin jälkeen uni voitti vielä joksikin aikaa. Mummu tuli tällä kertaa hakemaan ja niin aikasin, että lopulta sai herätellä Piiperon päikkäreiltä.

Esikoisen ilon aihe tänään on se, että hän vaihtaa ensi syksynä luokkaa =) Sinänsä se luokan vaihto ei siinä tosin ole se ilouutinen, vaan se, että pääsen uuden ystävänsä kanssa samalle luokalle. Tämä ystävä on vasta muuttanut tähän samaan taloon ja vaihtaa syksyllä siis samaan kouluun Esikoisen kanssa. Rehtori soitti ja kyseli, josko Esikoinen olisi halukas vaihtamaan samalle luokalle, niin olisi edes yksi tuttu muuten kokonaan vieraassa koulussa ja ryhmässä. Esikoinenhan tuntee eskarivuodeltaan puolet rinnakkaisluokkansa oppilaista ja muutenkin muutaman sieltä. Opettajakin on tuttu, kun opettaa heille satutunnilla =) Oli ihan innoissaan =)) Pääsee sitten naapurin kanssa samaa matkaa kouluun.

Huomenna onkin jälleen Kuopuksen kerho. Illalla on sitten kevätjuhla. Viimeinen kerho olisi ensi viikolla, mutta menevät silloin palolaitokselle, ja päätimme, ettei Kuopus mene silloin kerhoon. Palolaitos on kuitenkin sen verran vieras  ja jännä paikka, että se paniikki helposti iskee, ja sitten kun on viimenen kerho, jää pian koko kerhoilusta ikävät tunteet. Kuopus menee siis torstaina tällä erää viimeisen kerran kerhoon. Syksyllä sitten jatkaa samassa ryhmässä. Tai paremminkin samassa paikassa ja saman kerhotädin kanssa, enemmistö kerholaisista lähtee eskariin. Piiperon kanssa touhuamme todennäköisesti sisällä, kun muita ei ole.

Mutta nyt täytyy alkaa pesemään pyykkiä...