Taas on viikko vierähtänyt, melkein sairastellessa. Tänään Kuopus on ollut jo lähes normaali oma itsensä. Aamulla oltiin ulkonakin tuolla tuulessa. Täällä paistoi kivasti aurinkokin =) Mutta tuuli oli kyllä kova, ettei sitten kovin kauaa oltukaan. Kunhan vähän haisteltiin raitista ilmaa.

Piiperon päikkäreitten aikaan virkkasin kädet sauhuten ja valmistakin syntyi =) Sain aikaiseksi itselleni kassin! Aika hurja suoritus minulta... Ehdin vielä selaamaan enemmän tietoa tuosta ennakkoperintärekisteristäkin ja siitä, kuuluko kelan pidättää vero tuista vai ei. Nyt asia on selvä minun päässäni, huomenna menen vapaapäivän kunniaksi Kuopuksen kanssa kelaan sitä selvittämään.

Päikkäreitten jälkeen Piipero oikein innostui kävelemään =) Käveli ympäriinsä, välillä muksahti, nauroi iloisesti, nousi ylös ja jatkoi kävelyään. Olipas se mukavaa. Nalle oli tiukasti kainalossa kokoajan. Nykyään onkin aina joku nalle mukana. Aamun ensimmäinen puuha on levittää nallekorin sisältö lattialle ja valita sieltä "päivän nalle". Nalle kulkeekin sitten koko päivän mukana, päikkäreilläkin. Mutta jännää on se, että nalle vaihtuu päivittäin. Ei siis ole mitään tiettyä nallea, vaan aamuisin valitaan aina uusi nalle. Joskus on omakin mukana, joka sitten roikkuu toisessa kainalossa. Syönnin ajaksi ne asetellaan "nätisti" viereiselle tuolille syömään. Pitääkin napata kuva siitä =) Piiperolla on kyllä muutenkin uskomaton tapa saada kaikki lelut hujan hajan ihan yksinään. Huusholli on kuin pyörremyrskyn jäljiltä jo aamupalalle tultaessa =)

Nyt on taas viikonloppu edessä ja maanantaina Piipero saapuu tuttuun tapaan. Ensi viikollakaan ei tule ketään toisia. Kovin rauhallista tämä työnteko on ollut, toisinaan tuntuu, ettei tiedä mitä tekisi ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ja lystikästä kesäloman alkua kaikille koululaisille!