Ja olipa ihana loma =) Sää oli mitä parhain ja mökillä oli kivaa. Vaikka hommia siellä olikin, mm. kaksi uutta laituria sekä saunaan uusi lattia tuli tehtyä.

Tänään alkoi sitten arki ja oikeastaan sitä jo kaipasikin. Aamulla tulivat Piipero ja Santtu. Miksukin ehkä jonain päivänä tulee luoksemme leikkimään =) Rennosti aloitettiin, ja jätettiin aamun kauppareissu tekemättä. Suuntasimme mieluummin leikkikentälle. Lounaaksi söimme aivan ihanaa savulohisalaattia. Se maistuikin lapsille yllättävän hyvin, ei varmaan lämmin ruoka olisi niin maistunutkaan tällä ilmalla. Lisukkeeksi popsimme patonkia. Päikkäreitten jälkeen uurastimme omalle pihalle kaikki pihatuolit ja pöydät sekä aurinkovarjon jalkoineen. Niitä ei tullut ennen lomaa kaivettua esille. Sen jälkeen kytkimme letkun vessaan ja täytimme kahluualtaan lämpimällä vedellä =) Piipero tosin oli jo kotiutunut siinä vaiheessa, mutta Santtu, Kuopus sekä Esikoinen kaverinsa kera nauttivat vedestä ja sen loiskeesta. On se vaan niin ihanaa, kun on kesä!! Vaikka ovatkin luvannutt viileämpää ilmaa loppu viikoksi... Harmitus sentään... Mutta jospa se siitä vielä lämpiäisi =) Esikoinen laskee jo päiviä koulun alkuun. On ne vaan niin innokkaita vielä tuossa iässä... Missähän vaiheessa se laantuu??

Nyt pitäisi vielä purkaa pari kassia ja siivota reissujäljet pois... Siinä onkin tälle illalle riittävästi puuhaa. Kuvia tulen laittamaan jossain vaiheessa meidän sorsavauvoista, mitä saimme ihaillen seurata kahden viikon ajan. Ehkä joku kuva-arvoituskin voisi syntyä...