Kortti Isälle:

259077.jpg

Nämä olikin aivan ihania =) Lapset väriottivät/piirsivät mieleisikseen yhden A6 kokoisen paksun liukaspintaisen korttipohjan vahaliiduilla. Tämän jälkeen laitoimme kortin vastakkain toisen samanlaisen pohjan kanssa (kiiltävät puolet vastakkain, liidun jäljet jäivät siis väliin) ja laitoimme leivinpaperin väliin ja "silitimme" korttia leivinpaperin päältä (kolmen pisteen lämmössä) muutaman hetken. Liitu suli ja levisi värjäten kortin ihanasti. Irrotimme kortit toisistaan ja näin jokainen saikin kaksi korttia yhdestä =) Minä sitten viimeistelin ja liimasin kehykset sekä Onnea -tarran. Tosi ihania näistä tuli.

Lahja isälle:

259081.jpg

Yläpuolella Esikoisen ja Kuopuksen yhteinen omalle isälleen.

Alapuolella Miksun vielä maalamaton. Sille tosin kävi ikävästi. Se nimittäin oli haljennut kuivuessaan =( Miksun kanssa sitten kehitimme isälle perjantaina taulun, missä kehysten sisällä oli samalla tavalla tehty pohja, kuin korteissa ja siihen liimasin vielä Miksun kuvan. Kiva siitäkin tuli =) Santun käden jäljestä en muistanut/ehtinyt ottaa kuvaa. Kuvista puttuu virkattu nyöri, millä taulun saa seinälle.

259082.jpg

 

Viikolla askartelin myös kortin 2v täyttäneelle kummitytölleni, joka oli eilen meillä käymässä äitinsä ja pikkusiskonsa kanssa:

259090.jpg

 

Ja pistänpä vielä kuvan Esikoisen synttärilahjasta parin viikon takaa =)

259098.jpg