LÄHETYSSEURAN JOULUKERÄYS ANGOLAAN

Joululahja lähetykselle on Suomen Lähetysseuran perinteinen joulukeräys, jonka tuotto tänä vuonna menee Angolan luterilaiselle kirkolle. Keräys alkaa ensimmäisenä adventtisunnuntaina 3.12. ja päättyy loppiaisena 6.1.

Angolan lähes 30 vuotta kestänyt sisällissota raunioitti maan. Rauha solmittiin neljä vuotta sitten, mutta jälleenrakennus on vasta aluillaan. Siihen tarvitaan myös kirkkojen panosta. Maan valtakirkko on roomalaiskatolinen kirkko, johon kuuluu noin kolmasosa Angolan 12 miljoonasta asukkaasta. Työ rauhan ja sovinnon puolesta on ekumeenista, ja myös Lähetysseuran yhteistyökumppani Angolan luterilainen kirkko osallistuu siihen. Täältä voit lukea lisää keräyksestä!

Nyt haastan jälleen lukijani! Nimittäin jokainen voi tehdä nyt lähetystyötä omassa kodissaan tilaamalla kauniin joululaulun soimaan omaan tai ystävän puhelimeen. Hieno soittoääni maksaa vain vaivaisen 1e, joka kartuttaa lähetysseuran joulukeräystä. Tilaa siis myös ystävälle, sukulaiselle, kummille ja jokaiselle, jota haluat jouluna muistaa, hieno jouluinen soittoääni ja anna samalla joulumieltä Angolan ihmisille! Täältä löydät lisää tietoa sekä ohjeet!