Uusi viikko on alkanut jälleen. Nopeasti tämä joulun aika meneekin. Ensi viikolla onkin jo joulu! Huh... Ei oikein meinaa tajuta, että onkin jo niin pian, kun jouluaatto onkin tänä vuonna heti 4. adventtina. Jouluaskartelua olen miettinyt, en vain ole päässyt päätökseen =) Ensi viikolla leivomme ainakin pipareita jonain päivänä. Todennäköisesti perjantaina juuri ennen lomaa. Jospa leipoisi vaikka torttujakin. 

Tämä päivä meni huilatessa. Santtu taisi olla aika väsynyt loman jäljiltä. Reissussa aina rähjääntyy -sanotaan. Olen sen itse monta kertaa todennut, niin tottatosiaan tekee, vaikka olisi kuinka kiva reissu =) Aamulla ei huvittanut oikein mitään, pötkötteli vaan sohvalla. Mitä sitten ehdotinkin, oli vastaus selkeä "en halua". Lopulta kuului " Mä en tee mitään." Niinpä vaan pötköttelimme sohvalla ja juttelimme =) Joulusta ja menneestä lomasta. Kuopuis leikki Esikoisen kanssa, joka oli tämän päivän kotona kovan flunssan takia. Kuumetta ei ole, mutta flunssainen ja väsynyt muuten. Tosin, ei täällä kotona kuitenkaan levännyt, joten saa huomenna mennä kouluun. Iltapäivällä alkoi leikit sitten maistumaan Santullekin vähän paremmin, vaikka väsytti aika lailla. Päikkäriaikaan yritin tavallista kauemmin saada sitä Nukku-Mattia kylään, mutta ei Santtu avannut hälle ovea. Niinpä meinasi uni voittaa sylissäni, kun kuuntelimme joulukalenteria.

Illalla oli kerhon joulujuhla. Tämä oli yksi syy, miksi yritin tavallista enemmän saada Nukku-Mattia kylään päivällä. Ja uskokaa tai älkää, mutta meidän Kuopus innostui esiintymään ja hienosti esiintykin!! Aplodit hänelle!!  Kyllä hän koko viikonlopun miettikin, että esiintyykö vai ei. Ja lopulta sitten päätti esiintyä. Vielä juhlapaikalla muistutin, että pakko ei. Mutta oli tyttö innoissaan itsekin uskaltamisestaan =)) Kyllä siinä kyynel tuli silmäkulmaan, kun oma arka tyttö, joka ei siis koskaan ennen ole suostunut esiintymään missään, esitti pupua siinä toisten kanssa.

Huomenna onkin vielä kerhopäivä. Ensi viikon ti on viimeinen kerho ennen joulua. Kerhon jälkeen tulee Miksukin leikkimään. Koitan päättää jouluaskartelun teeman lähipäivinä, että ehdimme sen toteuttaakin =) Niin se tämäkin vuosi vaan lähenee loppuaan.