On vain ollut niin kova kiire, ettei ole ehtinyt päivittämään. Tällekin viikolle on kasautunut jo vaikka mitä =) Mutta joulu tulee ja se on kivaa! Nyt juuri on ulkona kummallinen ilmiö, sellainen valkoinen pumpulimainen utu laskeutuu tuolta taivaalta alas... Siis lunta sataa! Aivan uskomatonta! Vaikka sekin kuulemma sulaa jouluksi pois =(

Kuviakin olisi, vaan kun kamera on lainassa ja kuvia en nyt saa koneelle. Mutta laittelen sitten, kun saan kameran kotiin.

Huomenna on tämän vuoden viimeinen kerho. Iltapäivä kuluu aivan taatusti ulkona, niinkuin tänäänkin =) Ihana ilma oli tänäänkin. Aamupäivä meni pakolliseen kauppareissuun ja pariin muuhun asiaan. Keskiviikkona askarrellaan. Mitä? Sen näette sitten =) Torstaina leivotaan pipareita ja perjantaina katsellaan jouluinen lastenohjelma Petterin ja Lotan joulu. Lounaaksi syömme joulupuuroa ja luumurusinasoppaa =) Sitten tuleekin joululoma ja tämä blogikin hiljenee pariksi viikoksi. Joitain kuvia ehkä tulen paljastamaan kuitenkin.

Omat hommat on hyvällä mallilla. Tänään sain tehtyä Esikoisen kortit koulukavereille. Hän saa ne sitten itse kirjoitella. Pari juttua on vielä tekemättä, mitkä ei onneksi paljoa vie aikaa. Tänään tein kokeeksi itse suklaafudgeja =) Olimme viikonlopun siskon luona ja siellä sain maistella ihania itsetehtyjä toffeekarkkeja. Nappasin myös pari ihanaa ohjetta ja nyt on ensimmäinen koesatsi fudgeja jäähtymässä =)  Keskiviikkoiltana suuntaamme ystävän luokse ja perjantaina tulee vielä Esikoisen kummisetä perheineen joulukahville. Lauantaina laitetaan sitten lopulta oma huusholli kuntoon. Mikään himosiivoaja en ole, eli mitään älyttömiä joulusiivoja en koskaan tee. Eiköhän se joulu tule joka tapauksessa =) On tullut aina ennenkin. Mutta kyllä tavarat pitää paikalleen laittaa ja tuo mun askartelu/käsityöpöytä pitää raivata kyllä jouluksi pois silmistä...  Ja imuroida ja pestä lattiat. Muuten asiat saa olla omalla painollaan. Illalla tuomme kuusen sisälle ja pistämme kynttilät. Koristelemme vielä vähän kotia ja olemme valmiita aloittamaan joulun heti aattoaamuna =) Ihana yllätys oli, kun mieskin on kotona aattoaamuna, ei tarvitse mennä töihin!

Mutta nyt vielä vähän hommiin!