Vettä sataa ja tuulee, ei kovin tammikuinen ilma, talvisesta puhumattakaan. Mutta niin ne päivät vaan soljuu eteenpäin ihan huomaamatta, kunnes taas havahtuu siihen, että huomenna on jo perjantai.

Junarata on ollut edelleen suosittu puuha. Minä rakennan lapsille ison junaradan, jolla he jaksavat leikkiä joka hetken, minkä tässä sisällä ovat =) Keskiviikkona oltiin iltapäivällä ulkona. Omalla pihalla oli sen verran sula, että pystyssä pysyi. Oltiin hiekkalaatikolla =) Hiekka oli ihan sulaa. Santun lähtiessä, vaelleltiin Jasperin kanssa ympäri pihaa. Leikittiin piiloa roskiskatoksen ympärillä, hippaa nurmikolla, pieni mäkikin löydettiin. Tänään oli kerhopäivä ja siellä oli tuttuun tapaan varsin kivaa. Kotiin tuli jo pitkään odotettu lappu " Ti oman lelun päivä." Kuopus on odottanut sitä kuin kuuta nousevaa =) Nyt vihdoinkin se sitten on. Iltapäivä meni jälleen junaradan parissa. Ulkona satoi aamulla kuin saavista kaataen. Kastuttiin kaikki aivan läpimäriksi kerhoon mennessä, vaikka ei tarvinnut kävellä kuin autoon 20m ja kerhoon 100m. Hakiessa se oli laantunut, mutta tilalle oli tullut aivan kaamea myrsky. Santtu meinasi mennä tuulen mukana, eikä Kuopuskaan tahtonut päästä mihinkään. Kotiin kuitenkin päästiin =) Lounaan jälkeen pieni huilihetki ja sitten junarataa rakentamaan. Tässä kuva tämän päivän junaradasta:

349943.jpg

349944.jpg

349945.jpg

Huomenna onkin jännä päivä =) Iltapäivällä tulee sosiaalityöntekijä juttelemaan Pride-valmnnuksesta. Ja illalla Esikoinen menee ensimmäiselle ratsastustunnilleen (jos kenttä ei ole jäässä ja taluttaja pysyy siinä pystyssä).

Tähän loppuun kuva vielä jo ennen joulua tehdystä synttärilahjasta, jossa ohjeen mukaan on lumihiutale, mutta minusta ennemminkin kukka:

349963.jpg

Nyt mukavaa loppuviikkoa kaikille!