Meilläkin yritetään kovin päästä jaloilleen kaikesta sairastelusta. Isäntä meni töihin viikon sairasloman jälkeen edelleen aika väsyneenä. Ei ole ehtinyt kunnolla keräämään uusia voimia sairasteluun menneiden tilalle. Mulla ei kuumetta ollut enää eilen, joskin aika kurja olo kuitenkin. Kamala räkätauti ja pyörrytys. Santtu tuli tänään kuitenkin hoitoon. Pysyttiin tässä sisällä. Ja hyvä oli, että tuli, niin Kuopuksella oli kaveri. Se raukka oli viime viikollakin torstain ja perjantain ihan helisemässä, kun ei ollut kaveria. Äiti makas sängyn pohjalla, eikä isästäkään oikein ollut vielä leikkikaveriksi. Vaikka onhan tuo ollut jo pidemmän aikaa ihan helisemässä, kun on ekana ollut kunnossa. Tänään tehtiinkin sitten iso junarata aamulla ja siinä leikit kesti pitkään. Pienten päivähuilien jälkeen kaivettiin sakset, liimat, eri värisiä papereita  ja valk. kartonkia esiin. Santtu sai ihan itse leikellä ja liimailla. Alkuun olin mukana, kun ei olisi millään jaksanut kiinnostua aiheesta. Saksilla leikkaamista olisi kuitenkin ihan hyvä harjoitella ja kyllähän sitä intoa löytyikin, kun keksittiin, mitä tehdään. Ihan yhtäkkiä Santulle oli varsin selvää, että robotti on tulossa =) Lopputulos oli oikein hieno ja robotti siinä tekee robottiharjoiuksia kuulemma. Harmi, kun unohdin kokonaan napata kuvan. Loppuaika sitten leikittiin ja lueskeltiinkin.

Työpäivän jälkeen onkin ollut menoa. Melkein samantien Santun kotiuduttua, lähdin kukkakauppaan tilaamaan hautavihkoa perjantain oleviin hautajaisiin. Sitten äkkiä kotiin syömään ja viemään Esikoista kokkikerhoon ja kaupan kautta kotiin. Hetken ehdin istahtaa, kun taas piti lähteä hakemaan Esikoista kerhosta kotiin. Olivat kokkikerhossa tehneet kiinalaista ruokaa ja syöneet puikoilla =)

Huomenna on kerhopäivä. Iltapäivästä ollaan huomennakin sisällä. Miksun äiti tulee tekemään uutta hoitosopimusta. Ensi viikolla alkaa mullakin sitten työt oikein tosissaan pitkästä aikaa =) Kiva juttu =) Keskiviikkona on vapaapäivä.

Nyt täytyy mennä laittamaan lapsia nukkumaan. Vähän on edelleen hutera olo ja tuppaa pyörryttämään toisinaan. Nenä on tukossa ja kurkku vähän kipeä (varmaan yskimisestä). Mutta eiköhän se tästä...