Ja tosiaan, HAVAHDUIN tänään siihen, että pääsiäinen on tosiaan tulossa ja pitäisi miettiä rairuohoastioita, jotta saataisiin rairuohot kasvamaan. Ehtii hyvin sitten pääsiäiseksi. Tämän viikon homma siis =)

Viime viikko meni nopsaan ja jotenkin oli kokoajan kiirus. Tai ei kiirus, mutta puuhaa vaan niin plajon, ettei ehtinyt täälläkään käymään. Viikonloppu meni koulutuksessa, lähdin perjantaina isännän kotiuduttua töistä ja tulin eilen illalla klo 20 maissa kotiin. Siis koko viikonloppu tosiaan meni siinä. Mukavaa oli =) Hyvää ruokaa ja rattoisan hauskaa seuraakin =)

Minttiksen ja Miksun kanssa olimme viime viikon. Viikko meni hyvin ja Minttis sopeutui aivan tajuttoman hienosti. Olen aivan myyty hänen suloisuutensa edessä =) Kerhoaamut oli aika vauhdikkaita, mutta ehdittiin kävellen kuitenkin kumpanakin aamuna. Lapset tulivat siis aamulla puoli 6 maissa ja menimme vielä vähän nukkumaan. Tai lapset nukkuivat, minä en osannut, mutta olinpahan vähän huilaamassa kuitenkin. Minttis on nukkunut 2-3t päiväunia ja useinmiten on nukkumassa, kun äiti tulee hakemaan. Tänään otti torkut aamullakin kauppareissulla. Tällä viikolla Miksu ja Minttis tulevat puoli 7 aikaan, joten nukkumaan emme enää mene. Se viimeviikon ihana keväinen ilma on muisto vain ja vetistä räntää on tullut koko päivän alas. Ulkona kastuu, vaikka pistäisi mitä päällensä. Kaupan jälkeen olimme kuitenkin hetken ulkona, kun Kuopus ja Miksu molemmat niin pyysivät. Ja koska Minttis oli nukahtanut, jäimme hetkeksi ulos. Kunnes olimme läpimärkiä... Vaatteet meni vaihtoon sisälle tullessamme =) Mutta kivaa oli. Saimme tehtyä tämän talven ensimmäisen lumiukon! Siinä oli lapsilla riemua. Kirjolohikeitto oli muhimassa uunissa ja ihana tuoksu tuli sisällä vastaan =) Maistui ulkoilun ja kastumisen jälkeen jotenkin paljon paremmalta kuin ennen... Minttiksen torkut jäi tosiaan vain tokruksi, joten lounaan jälkeen laitoin normaalisti nukkumaan. Ja uni tulikin samantien. Äiti sitten nappasi heräilevän lapsen mukaansa kotiin =) Miksun ja Kuopuksen kanssa piirreltiin ja lueskeltiin sisällä lounaan jälkeen. Ulos ei voinut enää mennä, kun kaikki vaatteet oli niin märkiä ja Miksun kengätkin läpimärät. Leikkivät Play Mobileillakin jonkin aikaa.

Huomenna tulee Santtukin ja on kerhoaamu. Tarkoitus olisi olla huomennakin tuossa pihalla klo 8.30 ja suunnata nenä kerhoon päin. Nappaan Santunkin mukaani silloin. Toivottavasti olisi parempi ilma, niin voitais olla Miksun ja Minttiksen kanssa ulkona aamulla. Mutta katsellaan...