Uusi viikko taas käynnistyi. Miksu ja MInttis tulivat sovitusti puoli 6 maissa. Kömmimme takaisin nukkumaan. Minttiksen laitoin tällä kertaa matkasänkyyn omassa kopassaan, kun on alkanut aamuisin kömpimään liikkeelle. On siis tähän asti ollut aina lattialla meidän sängyn vieressä. Useimmat lapset kun päästävät jonkin äänen herättyään, mutta Minttis vaan hymyilee ja kömpii pois kopastaan, suuntaa leikkimään =) Ihan hänen turvallisuutensa vuoksi laitoin siis tänään matkasänkyyn. Laitoin sinne kyllä pari nallea seuraksi. Miksun otin viereeni, niinkuin aina, ellei Kuopus ole siihen salaa hiipinyt yöllä. Kello soitti 7 ja Miksukin oli heräillyt jo vähän aikaisemmin. Noustiin puuron keittoon ja heräteltiin Esikoinen kouluun. Minttis nukkuikin peräti puoli 9. Santtukin tli vähän klo 8 jälkeen. Kun kaikille oli saatu aamupala massuun ja vaatteet päälle, aloimme suuntaamaan kauppaan päin. Tänään meidän eteiseen oli eksynyt kaksinkappalein mörököllejä =) Lattialla seisoi kädet ojossa nimittäin kaksi lasta, jotka suunnilleen  kilpaa hokivat kädet ojossa "Mä en saa takkia päälle..." Pukemiseen meni reilu puoli tuntia... Huoh... Saivat sitten Miksu ja Santtu oikein voimaa toisistaa ja näyttivät toinen toisilleen mallia. Mutta vaikka omaankin monen mielestä rauhallisen luonteen, on tiettyjä asioita, missä en anna periksi. Ja yksi on se, että nämä kaksi lasta osaavat kyllä pukea itse päälle. Ja menihän ne vaatteet vihdoin päälle =) Ja päästiin kauppaan. Tämä peli vaan aiheutti sen, ettemme ehtineet yhtään olemaan ulkona. Piti alkaa samantien laittamaan ruokaa, kun kaupasta tultiin.

Lounaan jälkeen laitoin Miksun ja Santun huilimaan. Ennen on aina ollut hlijaista ja huilaaminen samassa huoneessa on onnistunut. Mutta tänään nämä kaksi viikaria keksikin, että siellähän voikin huilaamisen sijasta höpöttää kahdestaan =D Monta kertaa kävin sanomassa, että nyt hiljaa ja että täytyy antaa toiselle päiväleporauha. Miksu sitten jossain vaiheessa olikin nukahtanut. Tämän supisemisen vuoksi, lepoaikaa pidennettiin tuntiin. Yleensähän meillä levätään se puoli tuntia ja sitten jos on hereillä, saa nousta ylös. Loppujen lopuksi sain herätellä Miksua välipalalle, että ehtii syömään ennen äidin tuloa. Ja ehtikin juuri ja juuri =) Melkein samalla oven avauksella lähtivät kaikki kolme lasta. Nopeasti meni tämä päivä, kun ei paljoa muuta ehditty, kuin käymään kaupassa =)

Nyt täytyy lähteä viemään Esikoista kokkikerhoon! Huomenna onkin taas kerhopäivä ja töitten jälkeen minulla Esikoisen opettajan kanssa vanhempainvartti. Toivottavasti olisi parempi ilma, eikä sataisi enää huomenna.