Tässä lupaamiani kuvia meidän lampussa liihottavista pääsiäistipuista. Lisääkin ovat tytöt luvanneet tehdä, mutta ei varmaan enää tänään ehdi. Joten nyt saatte kuvan tästä tilanteesta. Saavathan nuo sitten roikkua siellä vaikka koko kesänkin =) Tai ehkä vaihdamme paikkaa, että saadaan tuuletin kesän helteillä käyttöön.

500120.jpg

500122.jpg

500124.jpg

Ollaan tänään vähän siivoiltu ja vaihdettu lakanoita. Tää homma onkin tosi mukavaa, kun oikea käsi on poissa pelistä. On iskenyt kaamea särky siihen. Pitäisi antaa sen lepäillä, mutta kun olisi tätä hommaa tässä... Kävin aamusta Vapaa Valinnassa ostamassa itselle sukkia, kun en eilen löytänyt ainoitakaan ehjiä sukkia. Löysin sieltä kassillisen pääsiäiskarkkeja -50% =) Onneksi en ollut vielä ostellut niitä mistään ja tänäänkin kävin ruokakaupassa vasta tuon reissun jälkeen. Siellä oli kaikki pääsiäiskarkit jo -50%, lukuunottamatta Kinder-munia.

Isäntä lähtee vielä työpäivän päälle keikalle. Ovat ensi yönä pääsiäisyön messussa soittamassa. Kotiutuu sitten joskus yöllä, varmaan klo puoli 2 maissa. Niihin aikoihin ainakin aikaisempina vuosina on kotiin ehtinyt. Ei sitä aina kuulijana ymmärrä, miten paljon aikaa vaatii keikka soittajilta, vaikka matkoihin ei menisikään aikaa (niinkuin nytkin). Koko pitkä ehtoo siinä menee, ja tosiaan aamutunneille asti. Ja aloittavat monta tuntia ennen varsinaisen messun alkamista, että kaikki olisi valmista sitten toisten tulla messuun. Olisi se kiva itsekin päästä joskus... Ja olen joskus päässytkin, kun mummu on tullut tyttöjen kanssa. Mutta tosi harvinaista herkkua se on. Tänäkin vuonna mummu on töissä koko pääsiäisen.

Mutta vielä kun saadaan lakanat yhteen sänkyyn, niin kaikki onkin valmista. Imuroinnista tein diilin Esikoisen kanssa ja siinä säästin kättäni =) Täytyy vaan tehdä pikkuhiljaa. Onhan tässä pitkä ilta aikaa...

Kohta keitellään kahvit ja syödään mansikkapiirakkaa kera vaniljajätskin. Sekin jo traditio näin ennen isännän messuilua =)

Loppuun vielä yksi kuva ja sen myötä oikein leppoisaa ja mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

500127.jpg