Ihana ilma on ainakin täällä ollut. Tosin, en ole siitä huolimatta päätäni ulos työntänyt. Eilen illalla alkoi flunssa sitten iskemään minuunkin ja tänään on ollut enempi ja vähempi kelju olo. Hoitolapsethan tuota flunssaa ovat kantaneet jo pitkään ja olen ihmetellyt, kun oma porukka on sitkeästi pysynyt kunnossa.

Eilen juhlimme Miksun synttäreitä. Söimme kakkua ja pipareita sekä poppareita =) Kaikki oli hyvää ja kelpasi lapsille. Miksu sai paketinkin meiltä kaikilta yhteisesti (niinkuin tapana on) ja lisäksi Santtu halusi muistaa Miksua pienellä paketilla. Aatulle oli vähän kova paikka, kun hänelle ei ollut lahjaa =( Kerroin kyllä, että syksyllä juhlitaan hänen synttäreitä ja silloin hän saa paketin. Herkut kelpasivat myös Aatulle =) Muutenkin päivä meni taas vähän paremmin, kuin edellinen. Eilen piti jo varovasti laitella rajojakin. Santun kanssa tuli vähän kinaa kokoajan, kumpikin ovat niitä päättäjiä ;) Mutta yhteisvoimin selvittiin kuitenkin kaikesta. Tässä vielä pari kuvaa Miksun synttärijuhlista:

593473.jpg

Maistuis varmaan muillekin =))

593474.jpg

Ja tällainen kuoriutui meidän kakkien yhteisestä paketista =)

593472.jpg

 

Loppuun vielä parista kortista, mitkä olen tehnyt tässä viime aikoina. Toinen niistä meni MIksulle =)

593476.jpg

Huomenna tuleekin vain Miksu ja Minttis ja hekin vähän myöhemmin (tarkoittaa siis varmaan jotain klo 9 maissa). Olin suunnitellut, että leipoisimme sämpylöitä keiton kyytipojaksi, mutta katsotaan nyt, mikä oma olo silloin on. On se aika keljua leipoa sämpylöitä, jos saa vähänväliä niistää ja pestä käsiä. Huomenna pitäisi tulla myös "kaapelimiehen" koittamaan, jos saisi kaikki kanavat näkymään digiboxista. Ensi viikolla Aatu ja Siiri tulevat vasta 13.30, sopivasti välipalalle (tai Siiri varmaan nukkumaan...).

Mukavaa viikonloppua kaikille =))