Viikko tuntuu taas menevän hujauksessa. Enää on kaksi päivää jäljellä. On ollut mukavan rauhallinen viikko, vaikka päivät venyvätkin pitkiksi. Jotenkin se ei tunnukaan niin pitkältä, kun lapset vaihtuvat iltapäivällä =) Miksu ja Minttis ovat tulleet aamulla ja lähtevät vähän sen jälkeen, kun Aatu ja Siiri ovat tulleet. Päivä päättyy sitten klo 17. Santtu oli eilen kyllä myös, mutta hänkin aamupäivän kerhossa. Oma flunssa vaan vie voimia, kurkku kun on edelleen vaan kipeä ja ääni poissa =( Ollaan otettukin sitten vähän rennommin. Miksukin on flunssainen edelleen ja tänään soitin äidin hakemaan aikaisemmin, kun oli niin tuskaisen oloinen. Miksu ei nyt sitten huomenna tulekaan, Minttis saattaa tulla silti. Aatun ja Siirin kanssa on iltapäivät sujuneet tosi hyvin. Eilen Siiri meni nukkumaan lähes heti ja heräsi vähän ennen, kuin iskä tuli hakemaan =) Aatun ja Santun kanssa askartelimme, kumpoikin siis oman päänsä mukaan. Käytössä oli sakset, liimaa, liidut ja monen värisiä papereita. Santtu ei meinannut millään ensin keksiä mitään, mutta sitten aukesi vissiin joku ovi, kun sakset alkoi käymään ja jotain syntymään =) Aatu aloitti innoissaan, mutta ei tykännyt piirtää. Minä sitten piirtelin kuvia ja hän leikkasi =) Santun lähdettyä kotiin, Kuopus liittyi seuraamme. Lopuksi ehdimme vielä hetkeksi pihalle hiekkikselle, eikä Aatu olisi aluksi halunnut lähteä lainkaan kotiin =) Kyllä se vaan tuntui hyvältä kuulla, kun kuitenkin päivän mittaan vielä usein ikävä tulee. Tänään olimme aamun kotona, kun Miksu oli niin kipeän oloinen ja itselläkin oli aika kelju olo. Aamuisin on aina flunssassa paljon keljumpi olo, kuin illasta. Ajattelin Miksullakin olevan sitä aamukankeutta. Mutta ei se tainnu olla, kun jatkui vaan. Lounasta syötiin jo klo 11 maissa, kun Miksu oli niin väsynyt. Ja molemmat, niin Miksu kuin Minttiskin olivat jo puoli 12 unten mailla. Ajattelin, että jospa uni virkistäisi Miksua, mutta ei auttanut sekään. Äiti tuli sitten hakemaan aikaisemmin. Iltapäivä meni Aatun, Siirin ja Kuopuksen kanssa ilkona. Siiri nukkui pienet unet alkuun, mutta ehti hänkin leikkimään leikkikentällä. Puhalleltiin saippuakuplia, keinuttiin, laskettiin mäkeä jne. =) Ihana ilmakin oli, joskin aika viileä, sormet paleltui ainakin minulla. Sellaset mukavat 3t touhuttiin ulkona.

Huomenna onkin kerhopäivä ja taidan olla Minttiksen kanssa kaksi aamupäivän. Mitähän kivaa sitä keksittäisiin =) Viedään Santtu ja Kuopus ensin kerhoon ja ruuan jälkeen haetaan. Aatu ja Siiri tulevat sitten taas puoli 14 maissa sopivasti välipalalle. Iltapäivä menee huomenna sisäleikeissä, koska itselläni on meno heti työpäivän jälkeen ja täytyy valmistautua siihen vähän.

Mukavia pieniä juttuja on syntynyt viime aikoina käsitöiden parissa. Niistä en vielä tämän enempää huhuile. Toinen löytää saajansa ensi maanantaina ja toivottavasti meidän kamera kotiutuu ennen sitä, että saan tuon tallennettua kameraankin. Toinen löytää saajansa ensi tiistaina ja sekin pitäisi ikuistaa kameralla. Kamera on lainassa miehen työkaverilla, pitääkin hätyyttää, että saa ajoissa takaisin =)

Nyt iltapalaa suuhun ja unten maille. Varmaan maistuu uni Kuopukselle, kun ulkona on touhunnut niin pitkään. Esikoinen meneekin huomenna luokan kanssa retkelle. Retki huipentuu uimahalliin =) Eikä mihin tahansa halliin, vaan naapurikaupungin sata kertaa hienompaan uimahalliin! Käytiin ostamassa vähän juotavaa ja karkkia kotimatkalle, kun sitä suorastaan kuulemma opettaja KÄSKI ottaa mukaan ;) Kuopuksin oli viime lauantaina kerhon retkellä. Retkelle kutsuttiin kaikki isot kerholaiset, eli -00 ja -01 syntyneet kerholaiset. On vähän niinkuin sellainen päättäjäisretki kerhossa, kun enemmistö menee kuitenkin eskariin muualle. Mutta ne onnekkaat, jotka jatkavat seurakunnan eskarikerhossa, pääsevät kaksi kertaa retkelle. Hienosti oli retki mennyt ja taisi äitiä taas jännittää enemmän, kuin Kuopusta itseään. reipas ja iloinen tyttö, tosin hirvittävän väsynyt, sieltä kotiutui =) Ensi viikon ke on kevätjuhla Kuopuksella ja lauantaina sitten Esikoisella. Ja sitten se odotettu kesä alkaa! Osaakohan sitä enää ollenkaan olla säntäämättä ti ja to kerhoon kaksi kertaa =))

Nyt sitä iltapalaa... =))