Lupasivat sateita koko viikoksi, mutta eipä näy missään. Yöllä taisi hiukan ropsauttaa ja edellisyönä muutaman kerran jyrähtääkin, mutta siinä se on ollut. Taitaa taas jäädä aina tämä meidän kolkka kuivaksi, niinkuin viime kesänäkin. Usein satoi kaikkialla ympärillä, mutta ei täällä =)

Kesän kunniaksi ollaan aamuisin nukuttu Miksun ja Minttiksen kanssa pitkään. Minttiksen kohdalla se tarkoitta nukkumista vähintään klo 8 asti. Miksu heräsi tänään vasta 10.15 =) Aatu ja Siiri ovat tulleet puoli 2 maissa sopivasti välipalalle. Siitä nuo aamu-uniset on vähän kurjia, kun ei ehditä oikein mihinkään sitten aamuisin. Ja kun Miksu ja Minttis lähtevät heti välipalan jälkeen, ei ehditä iltapäivälläkään minnekään. Voisi sitä tietty lähteä lounaan jälkeen jonnekin, kun Minttis menee nukkumaan, kun hänen unensa ei kestä siirtelyjä vaunussa paikasta a paikkaan b, vaan herää heti. Tai sitten mun tarttis heijata kokoajan häntä vaunuissa, jolloin ulkoilusta ei tulisi mitään. En pystyisi olemaan toisten kanssa kuitenkaan ja apuahan ne tarvitsee joissakin asioissa paljonkin. Niinpä olemme päikkäriaikaan pelailleet ja tehneet junarataa. Tiistaina tuli Kuopuksen kerhokaveri leikkimään pariksi tunniksi ja syötiin välipalaksi pannukakkua hillon kera. Aatun ja Siirin kanssa ollaan oltu ulkona iltapäivisin jonkun aikaa. Siirihän menee päikkäreille vuorostaan välipalan jälkeen, joten ei ehdi paljoakaan leikkimään. Tänään mentiin Aatunkin kanssa huilaamaan, kun oli äitinsä mielestä kovin väsynyt ja uni tulikin muutamassa minuutissa. Ja riittikin melkein 1,5 tunniksi. Ehdittiin juuri vähäksi aikaa ulos puhaltamaan saippuakuplia. Ei siellä kauaa olisi tarjennutkaan, kun niin järkyttävän kylmä tuuli puhalsi kovaa. Omat kädetkin oli paleltua. Siiri ei halunnut tulla lämpimistä rattaista lainkaan pois, ennenkuin iskä kaarsi autolla pihaan. Ihan kateeksi kävi, kun istui tiukasti siellä peiton ja jalkapeiton alla lämpimässä =) Työpäivän jälkeen suuntasimme Esikoisen ja Kuopuksen kanssa kirjastoon. Ja taas oli yksi peli myöhässä... Siis aina meille käy näin, vaikka kuinka yritän vahtia niitä netin kautta. On vaan tajuttoman vaikeaa muistaa, että nykyään esim. videoiden laina-aika on vaan viikon, kun ennen se oli 2 viikkoa. Videot, pelit ja cd:t meillä sitten myöhästyykin juuri tämän muutoksen takia. Ja vaikka sen jo jotenkin tajuaakin, niin se viikko menee oikeasti niin nopeasti, ettei sitä ehdi edes huomaamaankaan. Onpa usein ollu niinkin, että viikon päästä se lainattu video löytyy sieltä kirjastokassista täysin koskematta =)

Käsitöiden parissa on ollut taas vipinää. Isännälle neuloin 100% villalangasta polveen lämmittimen, kun polvi reistaa. Nyt pitäisi vielä kehittää siihen joku kiristysjuttu polven yläpuolelle. Jotain tarranauha systeemiä olen ajatellut, mutta on vielä ajatuksen tasolla. Pikkusiskolle on tulossa valmistujaislahjaa, kun on jaksanut puurtaa ja opiskella itsensä lähihoitajaksi =) Hieno saavutus sekin! Ja siskon tytöllekin jotain yritän synnyttää synttärilahjaksi... saa nähdä, jääkö yritykseksi vaan...

Nyt pitää laittaa tytöt nukkumaan...