On ollut koko viikon mukamas niin paljon hommaa, ettei ehdi istahtamaan koneelle. Miksu ja Minttis ovat olleet siis iltavuorossa. Aamut ovat menneet omissa aamutoimissa, jotka ovat vähän hitaammat aamuvapaan takia =) Keskiviikkona oli vapaa. Haimme sitten illalla pikkusiskoni junalta. Mitään ihmeitä ei olla touhuttu. Leikitty ja oltu ulkona. Tänään tehtiin junarata, mutta Miksu ei sitten oikein jaksanutkaan leikkiä sillä.

Nyt alkoi Miksulla ja Minttikselläkin loma. Tosin, Minttis tulee mahdollisesti ensi viikolla jonain päivänä, että Miksu pääsee viettämään luksusaikaa vanhempien kanssa. Muuten ensi viikon ohjelmaan kuuluu huushollin siivousta. Ikeasta pitäisi tulle meille säilytystilaa tuonne lastenhuoneeseen. Katsotaan nyt, koska tulee vai tuleeko ollenkaan. On usko vähän mennyt, kun elloksen yksi paketti hukkui jonnekin. Ellos ei meinannut ensin sitä uskoa ja heidän töppäilyjen takia, uudesta tilauksesta jäi  nyt reunuslakana puuttumaan, koska oli loppuunmyyty =( Vähän harmittaa... Uusi satsi pitäisi tulla maanantaina... Saa nähdä, tuleeko.

Koulun alku lähestyy uhkaavasti. Esikoinen ei millään jaksaisi enää olla kotona. Kuopusta jännittää eskarin aloitus. Sitten alkaakin taas arkinen aherrus.

Mutta vielä pari viikkoa saa lomailla...

Rattoisaa viikonloppua kaikille!