Eipä ole taaskaan tullut päiviteltyä koko viikolla blogia. Osasyynä on kyllä se, että meidän kone oli poissa käytöstä pari päivää. Mutta tiedä sitten, olisiko sitä tullut päiviteltyä, vaikka niin ei olisikaan ollut ;) On vain kiva sysätä syy sen päälle.

Menneellä viikolla touhusimme aamupäivät Miksun ja Minttiksen kanssa, iltapäivät enemmän ja vähemmän nukkuen Aatun ja Siirin kanssa. Aamuisin ulkoiltiin, käytiin kaupassa, vietiin Miksu kerhoon ja haettiin ja perjantaina leivottiin sämpylöitä välipalaksi =) Lounaan jälkeen mentiin huilaamaan. Miksulla oli jotain kenkutusaikaa, kun kiukutteli kovasti eikä itsekään oikein tiennyt, mitä halusi. Herätessään oli parina päivänä ihan sekaisin. Itki ja karjui vuorotellen, että miksi ei saa tulla pois. Kun sanoin, että tottakai saa ja että ulee meidän kanssa välipalalle, huusi entistä kovempaa, miksi pitää vielä nukkua jne. Lopulta sitten kai tajusi, että saa siis tulla pois, ja alkoi kiukkuamaan, että iksi pitää tulla itse pois. Miksi kukaan ei auta. Siinä vaiheessa en kyllä oikeasti tiennyt, olisinko itkenyt vai nauranut =) Miksu kun on yleensä hyväntuulinen ja aurinkoinen lapsi, oli tämä ihan uutta ja outoa minulle. Myös pukeminen osoittautui lähes mahdottomaksi näinä päivinä. Mutta lopulta aina vaatteet saatiin päälle kuitenkin. Aatun ja Siirin kanssa mentiin huilaamaan Miksun ja Minttiksen kotiutuessa. Aatu tais nukkua joka päivä kunnon päiväunet, sain herätellä ennen klo 17, että pääsee kotiin =) Siiri nukkui parina päivänä jo kotona ennen hoitoon tulemista, niin hänen kanssaan sitten hipsuteltiin leikkimään Aatun nukkuessa. Iltapäivät meni siis varsin rauhallisissa, hiljaisissa ja uneliaissa tunnelmissa.

Keskiviikkona kävästiin Miksun ja Minttiksen kanssa lääkärissä. Päätin sitten käydä näyttäytymässä ja hakemassa yskänlääkettä. Alkoi olemaan jo niin väsynyt olo monen huonosti nukutun yön jälkeen, että pakko oli jotain tehdä. Ja poskiontelotulehdushan siellä oli, taas. Edellinen siis syyskuun lopulla. Liekö mennyt ollenkaan pois tässä välillä. Uusi kuuri ja olikin sellainen kuuri, että hui hai. Veti ihan voimattomaksi, vatsan sekaisin ja huonon olon muutenkin teki. Sinnikkäästi vaan töitä pakersin kuitenkin. Olo alkoi kuitenkin muuten helpottamaan jo seuraavana päivänä. Yskä rauhoittui lääkkeillä ja räkä alkoi valumaan, tai vettä paremminkin tuntui tulevan. Ja nyt alkaa olemaan suht. normaali olo. Kuuri kesti vain 3 päivää, mutta vaikutus kestää vähintään viikon kuulemma. Täytyy käydä sitten sairaanhoitajan luona tarkastamassa nuo poskiontelot, jos silloin sairaanhoitaja on paikalla...

Nyt on viikonloppu vietetty ja uusi työviikko edessä. Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Tässä vielä tuokiokuva, ja harmi, ettei tuoksu välity kuvan välityksellä =)

1069795.jpg