Niin sen yleensä ajattelee, mutta nytpä iskikin talvi =)) Meillä on nimittäin enemmän lunta, kuin koko menneenä talvena yhteensä on ollut, siis paaaaaljon enemmän. Eikä sitä nytkään ole mitenkään kauheasti ;) Lämpöasteita on kuitenkin sen verran, että päivän aikana sulaa paljon pois. Mutta kyllä se kummasti vaan piristää =) On heti paljon valoisampaakin. Harmittaa vaan, kun pitää tuota kantapäätä edelleen lepuutella, ei pääse tuosta auringosta ja lumesta nauttimaan =(

Tällä viikolla Miksu ja Minttis ovat iltavuorossa. Tosin, olivat vielä maanantain ja tiistain kotona. Aamut ollaan touhuttu Aatun ja Siirin kanssa. Lähinnä ollaan työstetty rairuoholle pääsiäispurkkia ja tietty tiistaina ja tänään aamu meni Aatun kerhoon. Huomenna päästään kylvämispuuhiin. Vähän ollaan aikataulusta myöhässä, mutta eiköhän ne ehdi vielä kasvaa. Ensi viikolla yritetään sen verran päästä jalalla liikkeelle, että haetaan pajun oksia ja tehdään palmusunnuntaiksi hienot oksat. Kyllä tuota flunssaa edelleen liikkeellä on, etenkin Aatu ja Siiri ovat melko räkäisiä. Muuten ollaankin vaihteeksi kunnossa *koputtaa puuta*. Mahatautikaan ei ole iskenyt, vaikka kuulemma oikein rajunlainen on liikkeellä.

Suullisesti ollaan nyt sovittu ensi lukuvuodeksi eskarilaisen IP-hoidosta. Toivotaan, että pääsisi tuohon viereisen koulun eskariin. Jos ei, niin sitten ei tule hoitoon. Mutta se olisi paras vaihtoehto myös lapselle itselleen ja hänen vanhemmilleen. Ja itsellä on vähän omakin lehmä ojassa, kun toivon eskarilaisesta kaveria Kuopukselle =) Olen lapsille jo vähän puhunutkin tuosta mahdollisuudesta ja Kuopus oli innoissaan. Sopimusta tehdään sitten, kun tieto eskaripaikasta varmistuu ja tosiaan, jos hän pääsee tuohon viereen eskariin.

Miksu tuli pitkästä aikaa hoitoon. Laskin, että oli melkein 4 viikkoa poissa. Kovasti Aatu kaipaili kaveriaan. Mutta nyt onkin ero vissiin ollut niin pitkä, että yhteinen sävel ei ole oikein löytynyt näiden kahden päivän aikana. Tosin, ei he tässä kovin kauaa ehdi sitä kontaktia ottamaankaan, kun menevät huilaamaan. Ja Miksu on kumpanakin päivänä nukkunut kunnon unet. Aatukin tänään, niinkuin usein kerhopäivinä. Miksu ei oikein osaa mennä Aatun leikkeihin, eikä Aatu ole pyytänytkään, niinkuin ennen lomia. No, ehkä se yhteinen sävel sieltä löytyy ensi viikolla, kun ovat kaikki aamuvuorossa =) Tosin, Miksu on muutenkin ollut vähän ärripurri, on kelju olo flunssan takia varmaan. Ja kun Miksu on aika arka ottamaan sitä kontaktia, ei sitä taatusti tee tuollaisen ärripurrin kanssa. Ja siitä taas seuraa se, että Miksu kulkee kokoajan minun perässäni ja vaatii minua leikkimään. Paljonhan olen leikkinytkin, mutta on asioita, mitä on pakko tehdä, kuten esim. ruuan laittaminen. Mutta jospa se tästä. On se vaan kumma, miten nämä pidemmät poissaolotkin aina hetkeksi murtaa sen tutun porukan ja porukassa vähän kuhisee. Tähän asti tilanne on onneksi aina ajan kanssa normalisoitunut ja eiköhän nytkin niin käy.

Esikoinen lähti isänsä kyydissä ratsastustunnille ja me ollaan Kuopuksen kanssa kaksin. Syödään ja lupasin pelata jotain hänen kanssaan. Huomenna onkin viikon viimeinen työpäivä ja Esikoinen menee illalla kaverinsa luokse ensin synttäreille ja sitten yökylään. Me muut suunnataan isännän nuorimman veljen 18-vuotissynttäreille.

Nauttikaahan kaikki lumesta, nyt kun sitä täällä etelelämpänäkin on! Ja muistakaa ajella varovasti, teillä on toisinaan tosi liukasta!