Lapset toimivat puutarhureina ja antoivat äideilleen Tuoksuherneet:

1549065.jpg

Ensin kylvettiin pieniin turveruukkuihin ja sitten isompaan, mikä on tehty viilipurkista maalaamalla se akryylimaalilla.

Kortit näyttivät tältä:

1549067.jpg

Leikkasin pesusienestä (käyttämättömästä) sydämen muotoisia sieniä, joilla lapset painoivat korttipohjiin sydämiä. Reunat siistittiin kuviosaksilla ja lopuksi liimattiin vaaleanpunaiselle paperille ja reunat revittiin. Oli todella helppo ja yksinkertainen juttu toteuttaa pientenkin kanssa.

Itse tein äidilleni, anopilleni ja omille mummuilleni seuraavanlaiset kortit:

1549068.jpg

Lisäksi meni isot amppelikukat äidille ja anopille.

Itse sain ihania kortteja Esikoiselta ja Kuopukselta. Kuopus oli tehnyt eskarissa ihanan peilin, itsetehdyn tietenkin, kehykset oli tehty paperimassasta. Lisäksi Kuopukselta sain lahjaksi pyörällä ajamisen jalon taidon =) Lauantaina olimme harjoittelemassa pyörällä ajamista ja yhtäkkiä neiti veteli pitkät matkat itsekseen. Sunnuntaina jatkettiin ja tulokset vain paranivat. Illalla oltiin uudestaan ja silloin ajeli jo ristiin rastiin pitkin koulun pihaa. Ihan uskomaton juttu!

Täällä on vielä hiljaista. Lapset, kaikki neljä, ovat jo tulleet, mutta ovat vielä nukkumassa. Kohta menen herättelemään Esikoista ja Kuopusta kouluun ja eskariin. Siitä se päivä lähtee. On mukava nauttia aamukahvikupponen kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa näin aamutuimaan =)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!