Onpa vaihteeksi ollut tosi koleaa keliä, vaikkakin aurinko on mukavasti paistellut. Mutta tuuli on kylmä ja kova. Aatun ja Siirin kanssa ollaan aamut oltu ja Miksun sekä Minttiksen kanssa sitten iltapäivät. Eilen Aatu heräili vasta puoli 10 maissa, eikä keretty uloskaan. Touhuttiin sitten sisällä se, mitä ehdittiin. Miksu ja Minttis tulivat sitten lounaalle. Heidän kanssaan mentiin ulos, kun välipalalta ja muilta pakollisilta toimilta ehdittiin. Siellä olikin hurjan kova tuuli, mutta kun oli lämpimästi päällä, ihan kivaa oli. Esikoinen sai sunnuntaina uuden pyörän, tai vanhan, mutta hänelle uuden. Vanha oli sen verran pieni, että piti etsiä käsiin isompi pyörä. Isäntä sitten huusi huuto.netistä ihan siistin ja edullisen pyörän. Nyt on sitten Esikoinen pyöräillyt oikein urakalla =) Kuopus nousi aamulla eskariin, mutta todettiin hänen olevan kuumeessa. Epäilen allergiaa, mikä on aikasemminkin aiheuttanut kuumepiikkejä keväisin. Tähän asti on pärjännyt hienosti ilman allergialääkettä, mutta nyt silmät oireilee, sekä nenä ja ihokin. Ja sitten se kuume. Jäi sitten kotiin tietenkin.

Tänään vietiin Aatu kerhoon ja mentiin Siirin kanssa jonottamaan labraan. Piti käydä kontrolloimassa tuota tulehdusarvoa. Kurkku alkaa olemaan kyllä jotakuinkin kunnossa, mutta tänään on pää särkenyt. Se tosin johtuu varmaan siitä, että nukuin viime yönä kuin pikkupossu (kun kurkku antoi nukkua) ja niska oli huonossa asennossa ja ihan jumissa nyt. Siellä sujui yllättävän hyvin =) Siiri jututti mummua ja naurattu nuorta äitiä vauvansa kanssa =) Kiinnostuneena katsoi, kun minua pistettiin ja otettiin vähän verta =) Lopulta ei tarvinnutkaan kovin kauaa jonottaa. Kuopuksella ei ole tänään ollut kuumetta, joten pääsee näillä näkymin huomenna tutustumaan kouluun. Saa opettajakseen saman, mikä Esikoisellakin on ollut. Esikoinen siirtyy neljännelle, toiseen rakennukseen ja opettajakin vaihtuu. Ja Kuopus jatkaa samalla opettajalla. Mukavaa =) Miksun ja Minttiksen nappasin kyytiin kerhon pihalta ja lounaan jälkeen mentiin kaikki päikkäreille. Aatulla olikin kova yskä, eikä huilaamisesta tullut mitään. Annoin sitten nousta ja mennä sohvalle huilaamaan, kun makuuasennossa alkoi heti kauhea yskiminen. Miksu nukkui pitkään ja kaikkine touhuineen aikaa meni sen verran, että oltiin ulkona vasta puoli 5 maissa. Miksulla jäi leikit pahasti kesken.

Huomenna tehdään äitienpäiväsalaisuuksia =) Niin aamulla, kuin iltapäivälläkin. Vien Kuopuksen aamulla kouluun. Isäntä saa olla sen hetken tässä Aatun ja Siirin kanssa, niin ei tarvitse heitä herättää niin aikaisin. Sitten ehkä haetaan klo 11 maissa, jos niin neiti haluaa.

Lopuksi kuva-arvoitus. Mikä tässä kuvassa on?

1532354.jpg

Mukavaa viikkoa kaikille!