saan päivitettyä tätäkin =) Aika rientää niin hurjaa vauhtia, ettei meinaa oikeasti enää perässä pysyä. Viime viikkoa oli aika hulinaa täynnä, kun kaikki lapset oli aamussa. Aamuisin oltiin paljon ulkona ja käytiin kurkkaamassa ei niin läheisellä, mutta mukavalla leikkikentällä, joko siellä uudistamistyö on saatu päätökseen. Mutta ei ollut valmista, kaivinkone vielä mylläsi. Iltapäivisin ja iltaisin oli muuten vaan paljon ohjelmaa. Perjantaina piti juhlia Miksun synttäreitä, mutta hammaslääkärin takia Miksu ja Minttis lähtivätkin jo heti lounaan jälkeen, joten juhlinta jäi.

Tällä viikolla Aatu ja Siiri ovat iltavuorossa. Miksun ja Minttiksen kanssa ollaan oltu aamuisin ulkona. Maanantaina juhlittiin välipalalla sitten Miksun synttäreitä ja herkuteltiin =) Eilisen kohokohta taisi olla isännän ostama tukkirekka =) Sillä leikittiin ahkerasti. Tänään sitten käveltiin uudestaan tuonne vähän kauemmaksi ja nyt oli uusi hiekkalaatikko täynnä hiekkaa, uusia härveleitäkin oli ilmestynyt. Mukava oli siellä olla auringonpaisteessa =) Miksua autoin vähän kiipeilemään. Itse ei uskalla, kun on niin arka. Lounaan jälkeen Miksu ja Minttis olikin aivan lopen uupuneita ja sammuivat kumpikin heti. Iltapäivät on menneet Aatun ja Siirin nukkuessa. Olen tehnyt Kuopuksen ja Esikoisen opettajille pientä muistoa, niistä kuvia myöhemmin. En muista opettajia aina, mutta silloin, kun yhteisty loppuu, olen jotain pientä laittanut. Usein olen pyrkinyt tekemään itse tai laittanut lapset tekemään. Nyt teen itse. Esikoisen kanssa yhteistyö tosin jatkuu, mutta ei Esikoisen ja opettajan välillä. Kuopus menee syksyllä saman opettajan luokalle. Ei tässä enää montaa päivää koulua olekaan. Lapset on jo aika lomatunnelmissa. Isäntä aloittaa loman myös heti kesäkuun alusta, 2vko. Minä viikon myöhemmin, kun haluan sitten elokuussa lomailla koulujen alkaessa viikon. Tosin, silloin hoitoon tulee uusi lapsi, joka aloittaa eskarin tuossa samassa, missä Kuopus on nyt. Lomaa kuitenkin pidän kaikista toisista, että pääsen hyvin viemään ja hakemaan sekä koululaista että eskarilaista alkuun.

Itse olen taas jonkun flunssan kourissa, särkee välillä enemmän ja välillä vähemmän. Limaa on ja paljon, kurkku on vähän kipeä ja kirvelee. Tiedä sitten, mikä nyt on, kun kokoajan tuntuu olevan kipeenä ja vajaakuntoisena.

Tällä viikolla meillä ei ohjelmassa olekaan mitään ihmeellistä. Ensi viikolla juhlitaan vielä Minttiksen synttäreitä. Minttis ja Miksu jäävätkin sitten lomalle samaan aikaan, kun omat tytöt. Vaikka voihan tuo olla, että silti ovat välillä hoidossa, lukuunottamatta omaa lomaviikkoani.

Tässä taannoin, neuloin siskon tytölle synttärilahjaksi lakin:

1577075.jpg

Lankana Spektri ja mallina tämä. Lisäsin helmiä ja kavennukset tein vähän eri tavalla. Toivottavasti neiti tykkää...

Nyt iltatouhuihin... Mukavaa loppu viikkoa kaikille!