Kyllä tämä kesä taas menee äkkiä. Vastahan nuo koulut päättyivät ja nyt alkaa jo heinäkuu. Sää ei tosin ole oikein kesäinen, vaikkakin aika painostava tällä hetkellä.

Viime viikko soljui verkkaisesti. Aatu ja Siiri nukkuivat pitkään ja päivä jäi siksi aika lyhyeksi, kun äiti tuli kuitenkin jo klo 14 jälkeen hakemaan. Päivärytmi meni uusiksi, kun aamupalaa syötiin vasta klo 10 aikaan =) Tiistaina haimme omien tyttöjen serkut ja isoilla koululaisilla olikin kaikenlaista tohinaa. Kävivät mm. kylpylässä uimassa. Mukavaa vaihtelua lainalapset toivatkin. Perjantaina sitten työpäivän jälkeen vietiin junalle. Ja junareissulta suoraan suunnattiin tallille, minne minut oli nakitettu kuvaamaan polttareita =) No, ei mua kahdesti tarvinnut pyytää, ihan mieluinen pyyntö se oli. Oli se aika ironista nähdä 5 äijää kukin oman Islanninhepan selässä ;D No, keltään ei jalka katkennut ja jokaisella oli pää vielä tallella pois lähtiessä. Lauantaina oli Esikoisen heppakerho ja suu oli korvissa, kun lappu tuli kotiin, että heillä on peräti kahden tunnin maastolenkki heinäkuussa ja heti perään tunnin maastolenkki. Molempiin piti päästä ja ilmoittautua piti heti, että mahtuu mukaan. Sunnuntaina sitten vain huilattiin ja kerättiin voimia tälle viikolle. Aatu ja Siiri, kun ovat tästä päivästä eteenpäin iltavuorossa tarvittaessa klo 22.15 asti. Niinpä nousin tänään klo 5.15 ottamaan lomalta palaavia Miksua ja Minttistä vastaan, kömmin takaisin nukkumaan heidän kanssaan toivoen, että saisin edes vähän nukkua, että jaksaa sitten pitkän työpäivän. Ja nukuttiinhan me, puoli 10 asti =) Juuri ehdittiin huusholli saamaan siistiksi (kun meillä joku aina käy sotkemassa yöllä), kun piti alkaa laittamaan ruokaa. Lounaan jälkeen Aatu ja Siiri tulivatkin tänään jo 12.30 tekemään uutta sopimusta. No, ainakin tällä viikkolla isä yrittää tulla  klo 18. Lapset leikkivätkin innosta puhkuen, kun eivät ole pitkään aikaan nähneet. Isot rekat olivat kovassa käytössä. Välipalan jälkeen peittelin Siirin päikkäreille ja toisten kanssa rauhoituttiin kirjan ääreen. Tosin, se jäi kesken, kun Miksun ja Minttiksen äiti saapui. Aatun kanssa sitten jatkettiin loppuun ja kaivettiin Play Mobilet esiin. Niitten kanssa aika kuluikin kun siivillä. Tarjosin näille iltavuorolaisille tietenkin päivällisen, mikä sitten syötiin kaikki yhdessä. Sen jälkeen suunnattiin ulos, jos se iskä vaikka sieltä tulisi. Ja tulihan se, himpun vaille klo 18. Ei siis tarvinnut paiskia töitä yöhön asti, mutta riittävästi tämäkin.

Pikaisesti piti käydä kaupassa ostamassa viikon ruuat ja nyt laittaa omat tuonne peiton alle vähitellen. Siihenhän tämä päivä sitten menikin... Mutta enemmin näin, kuin että tämä ryhmä olisi hajonnut. Sitä jo surkuttelin, että jos minun joustoni ei riitäkään, ja ryhmä hajoaa. On niin ihana ryhmä, ihanat lapset ja viihtyvät yhdessä paremmin kuin hyvin. Syksyllä vielä otetaan mukaan reipas eskarilainen, mutta hän lienee puuhastelee enemmän meidän Kuopuksen kanssa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivottavasti nämä säät vähitellen muuttuisivat kesäsäiksi. Esikoinen menee ensi viikolla heppaleirille ja meilläkin isännän kanssa alkaa kahden viikon loma. Aatu ja Siiri tulevatkin sitten vasta elokuussa hoitoon, kun jäävät hekin sitten viikko minun jälkeeni lomalle.