Lapsia nukuttaessani päikkäreille, olen virkaillut ja neulonut muutaman liinan. Ihan niin montaa en ehtinyt tekemään, kun aluksi olin ajatellut. Mutta muutaman ainakin.

Tämän ensimmäinen sai anoppi syntymäpäivälahjaksi tuossa marraskuussa:

2158279.jpg

Joululahjaksi ehdin tekemään kolme seuraavaa liinaa, joiden kuvan uskallan jo tähän laittaa =) Tämä malli on neulottu ja tykkäsin tooosi paljon niitä neuloa. Olivat helppoja ja suht. nopeita tehdä. Malli on uusimmasta Novitasta muistaakseni. Tänään sain neljännen pingotettua, mutta ei ehdi enää kellekään lahjaksi, joten tulee itselle kaunistamaan kotia =)

2158282.jpg

Kuopuksen ja Ninnin kanssa ollaan ehditty askartelemaan joululiinaa ja tonttua:

2158285.jpg

Tässä nyt näköjään vaan toinen liinoista, mutta samat elementit löytyvät toisestakin, eli kuusi, lumihanki, tähti ja kehykset =) Kuuta ei tainnut olla toisessa...

2158286.jpg

Kuopus ja Ninni halusivat tehdä tyttötonttuja, niin piti sitten itse tehdä se oikein parrakas tonttu ;) Näitäkin oli kiva tehdä ja idea löytyi Paperiaskartelua -kirjasta (muistaakseni...).

Kulunut viikko onkin ollut rento, kun Aatu ja Siiri jäivät joululomalle tiistaina. Miksu ja Minttis olivat tiistain poissa, keskiviikkona olivat vain aamun, eivätkä tulleet enää loppuviikolla. Ninni oli tiistaina ja keskiviikkona ilonamme ja keskiviikkona sitten tehtiin nuo tontut. Eli mulla on tavallaan joululoma alkanut eilen =) Vähän pallo hukassa olen täällä ollut, kun omat lapsetkin on päivät koulussa. Huushollia olen siivoillu, mutta siltikin tuppaa aika tulemaan pitkäksi. Tänään haahuilin ympäriinsä ja mietin, mitä tehdä seuraavaksi =) Huomenna on lasten joulujuhla kirkossa. Sinne ei ole tällä kertaa vanhempia kutsuttu, mutta ei kai ne sieltä poiskaan aja, jos sinne menee. Itse en ajatellut mennä, koska tiedän kirkon tulevan tupaten täyteen jo koululaisista. Menen sitten Kuopuksen luokkaan, kun haluaa minut sinne. Esikoinen totesikin, että turhaan hänen luokkaan edes menen ;) Ja hyvä niin, kun hankala sitä on kahtia jakautuakaan. Huomenna käydään myös ostamassa jouluruuat ja kaivellaan varmaan vähän enemmän joulujuttuja esille. Sunnuntaina on tallin pikkujoulu ja sinne ollaan menossa. Esikoinen saa siellä perushoitomerkin =) Maanantaina Esikoisen kummi perheineen on tulossa joulukahville. Tiistaina laitellaan sitten loputkin joulujutut esille ja illalla pöytäliinat ym. =) Sitten onkin valmista jouluksi!

Tämä blogi hiljenee joulun ajaksi ja ehkä koko joululoman ajaksi. Töihin palailen 7.1.2009. Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille lukijoille ja etenkin kaikille kommentoijille =))