Edellisestä päivityksestä on näemmä aikaa aika paljon =)) Työt ovat vieneet mukanaan ja vapaa-ajalla sitten omien lasten jutut tai käsityöt. Edellisen päivityksen jälkeen ollaan touhuttu paljon kaikenlaista, kuten mm. askarrelleet niitä lumihiutaleita lisää ja talviset puut. Talvinen puu olikin haasteellinen, kun ulkona katsottiin puita. Millaisia ne on talvella? No mustia oksia sojottaa sinne ja tänne. Sellaisiahan ne on... =( Ei ollut silloin lunta. Mutta kyllä me sitten päädyttiin kuitenkin laittamaan vähän luntakin oksille =D Ja nythän sitä lunta vähän onkin. Pari kuvaa, ensin lumihiutaleista, sitten talvisista puista:

Ulkona ollaan paljon oltu, kerhoiltu ja tutkittu ympäristöä. Yksi aamupäivä ei päästy oman pihan isoa lumikasaa kauemmaksi =) Siinä leikit sujui koko sen 2t, mitä ulkona oltiin. Lapset kiipeili, laski liukureilla ja teki linnaa... Uskomatonta, miten lumi yksin antaa ulkoilulle aivan uudet ulottuvuudet =)

Meille on muuttanut kaksi uutta asukkia, Myrsky ja Toffee:

Katon päällä kökkii Toffee (Kuopuksen oma) ja oviaukon edessä Myrsky (Esikoisen oma). Gerbiilit asustavat olohuoneessa omassa terraariossaan. Ja paljon niiden touhuja onkin seurattu. Ei enää katsotakaan aamun lastenohjelmia, kun katsotaan Myrskyn ja Toffeen touhuja =) Suloisia otuksia...

Tänään juhlimme Siirin synttäreitä. Siiri ja Aatu ovat tällä viikolla iltavuorossa.

Nyt pitänee alkaa tekemään vielä jotain viisasta ennen, kun kellahtaa itse peiton alle =))