Aikaa on vierähtänyt viimeisestä postauksesta 2 viikkoa =( Mitenköhän sitä niin kiire onkin mukamas kokoajan?

Takana on kaksi lyhyempää työviikkoa. Hiljaisella viikolla meillä tosiaan oli vähän hiljaisempaa =) Aatu ja Siiri eivät olleet ollenkaan hoidossa ja Miksu sekä Minttis iltavuorossa. Eli aamuisin kävin viemässä omat tytöt kouluun ja siten takaisin hiljaiseen kotiin. Miksu ja MInttis tulivat sitten lounaalle, kerhopäivinä vasta kerhon jälkeen. Ne illatkin meni tosi nopeasti askarrellen. Käytännössä istuttiin päikkäreiden jälkeen lähes koko aika pöydän ääressä =) Tehtiin lastenhuoneen tulppaaneja sekä narsisseja:

1240130358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yllä valmiita kukkia ikkunassa. Ensin laveerattiin kartonki vesiväreillä, yksi vihreäksi, toinen keltaiseksi. Sen jälkeen piirsin keltaiseen kartonkiin tulppaaneja ja narsisseja, jotka lapset sitten leikkasivat. Vihreään lapset piirsivät itse varret ja lehdet, paitsi Minttikselle piirsin valmiiksi, kun hänellä leikkaamisessakin ihan riittävästi puuhaa.  Mutta hienosti sujui kaikilta työt =) Ja saatiin ikkunaan vähän kevättä. Lintuja sitten jossain vaiheessa laitellaan myös lentämään. Tällä viikolla ei raaskittu, kun oli niin ihania ilmoja ja piha täysin sulanut ja kuivanut. Ulkona oli niin mukava olla =)

Alla kuva Minttiksen leikkaamisesta =) Hän yllätti kyllä taidoillaan todella, leikkasi tulppaanitkin tosi hienosti. Narsisseja en hänelle piirätnytkään, kun oli sen verran vaikeampia.

1240130407_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mikä lie oli syynä, ettei meidän pääsiäisruohot kasvaneet oikeastaan lainkaan. Hiljaisen viikon keskiviikkona käytiin ostamassa kukkavalokin niille, ja niiden alla useimmista alkoikin versomaan muutamia ituja. Mutta ei niistä muutamasta paljoa iloa ollut =(

Tällä viikolla kaikki lapset olikin taas hoidossa ja säpinää riitti =) Ihan mukavaa. Askartelut unohdettiin, kun ulkona oli niin ihania ilmoja, ettei raaskittu sisällä olla. Joka päivä oltiin aamulla ulkona, kerhopäivinä vain pienten kanssa. Keskiviikkona ja perjantaina koko porukka leikki kotia pihalla 2t, eikä sittenkään olisi kukaan sisälle lähtenyt =) Ihanaa, kun kesä on tulossa, piha kuiva ja sula, hiekkaleikit on taas IN! Keskiviikkona käytiin ostamassa illalla hoitolasten kerrossängyn alle vuodevaatelaatikko, mihin petasin Minttikselle oman pedin. Tähän asti on nukkunut matkasängyssä, mikä on kyllä ihan hyvä. Mutta ei oikein tykkää siitä, kun päivittäin ronklataan auki ja kiinni, taas auki ja kiinni. Ja jos jättää kokonaan auki, vie paljon tilaa ja on edessä kokoajan. Tuo laatikko on ollut hankinassa jo pitkään, mutta nyt vasta saatiin aikaiseksi se ostettua. Ja olen kyllä tosi tyytyväinen, niinkuin Minttiskin. Torstaina selitti tokeissaan kerhotädeille, naapurille, Aatun ja Siirin isälle sekä omalle äidilleen, kuinka sai uuden pedin, eikä tarvitse enää nukkua pinnasängyssä =)) Hänestä kasvoi yhtäkkiä iso. Voi kun saisi toisenkin samanlaisen kerrossängyn ja alle vuodevaatelaatikon...

Ensi viikolla Aatu ja Siiri eivät taaskaan tule ollenkaan. Ollaan siis Miksun ja Minttiksen kanssa kolmistaan. Ja varmaan paljon ulkona, jos on vaan mukavia ilmoja. Jos ei ole, niin sitten varmaan mietitään niitä lintuja sinne ikkunaan. Vapuksi olin ajatellut, että tehtäisiin ilmapalloja seinälle. Saa nähdä, mitä kaikkea ehditään tekemään =) Ja keväinen puukin on vielä tekemättä, kohta saakin tehdä jo kesäisen puun =) Eikä tässä menee kauaa aikaa, kun lapsilla alkaa kesälomakin koulusta!

Kohta lähdemme Esikoisen kanssa tallille. Hänellä on ensimmäiset ns. esteharjoituskisat =) Siellä ei arvostella perinteisellä tyylillä, siis virhepisteiden mukaan, vaan tyyli arvostellaan. Kokemuksena varmasti mieliinpainuva ja merkittävä, sekä hyödyllinenkin, kun intoa pieniin kisoihin on tulevaisuudessakin.