Tämä viikko on mennyt huomattavasti helpommin, kuin viime viikko =) Aamuherätyksetkään ei ole tuottaneet niin paljoa tuskaa ;) Mutta muuten on ollut kyllä melkoinen sählinki viikko. Olen vääntänyt uusia sopimuksia ja niitä on vanhempien kanssa kirjoteltu. Nyt, kun Miksu ja Aatu menevät eskariin, muuttuu siis myös Siirin ja Minttiksen jutut jonkin verran. Vielä on vähän kesken... Ensi viikolla saadaan viimeisetkin nimet papereihin ja varmistukset hoitoajoille. Minttis jatkaa ihan vanhaan malliin, tosin iltavuoroviikoilla tulee tunnin myöhemmin, samaan aikaan Minksun kanssa. Miksu taas tulee todennäköisesti vain joka kolmas viikko iltavuoroon ja mahdollisesti välillä aamulla ennen eskaria. Siirikin on aika pitkälti entiseen malliin, mutta joka kuudes viikko ei ollenkaan. Ja muutenkin aamut myöhenevät ainakin parittomien viikkojen osalta. Silloin Siiri tulee vasta klo 8 hoitoon. Aatu taas ei tule ollenkaan parittomina viikkoina. Parillisina viikkoina ovat vanhaan malliin, paitsi että Aatu käy eskarissa =) Tosin, voi olla, että silloinkin aamut tulevat muuttumaan... Se on vähän kesken vielä =) Että meneekö monimutkaiseksi?? Olen tässä tavannut näitä nyt jonkin verran, ja kuvio alkaa hahmottumaan =D Ja sitten aina jossain välissä on Aapeli hoidossa klo 8-16.

 

Tiistaina maalattiin hieno taulu =) Vielä on vähän viimeistelyjä jäljellä, joten kuvaa ei ihan vielä ole antaa. Mutta hieno siitä minusta tuli. Lasten valinta aiheeksi oli talo ja me kaikki sen pihalla leikkimässä. Pihalta löytyy tietenkin myös hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut. Aapeli on ollut maanantaina, keskiviikkona ja tänään. Sutinaa on siis ollut =) Aapelin kanssa on sujunut ihan hienosti =) Aina välillä tulee vähän äitiä ikävä, eikä siihen oikein mikään auta, kuin aika. Sylissä häntä ei saa pitää =( Ollaan sitten vaan yritetty keksiä sillä hetkellä jotain niin kivaa puuhaa, että ikävä unohtuu. Joskus se onnistuu, joskus ei. Toisinaan mulla on esim. ruuan laitto niin pahasti kesken, etten pysty kauheasti panostamaan siihen. Mutta eihän siinä mitään vaarallista olekaan, vaikka itsellekin tulee herkästi vähän kelju olo, kun toisella on ikävä =( Pääosin kuitenkin on pärjätty hienosti. Unikin on joka päivä tullut helposti. Viiden lapsen kanssa aika kuluu vauhdilla ja välillä loppuu kädet totaalisesti kesken. Onneksi ei tarvitse ihan vakituisesti tämän kokoista ryhmää hoitaa, tämä on vain väliaikaista.

 

Eilen tuli kaksi serkkua, isoja koululaisia jo. Tänään piti oikein miettiä, että kuinkas monta lasta lounaalla on =) Onneksi ruoka ei kuitenkaan loppunut kesken. Kahdessa erässä lounaalla istuttiin, ensin hoitolapset, sitten omat ja serkut. Aamupalalla oltiin liukuvasti, miten kukakin heräili ja jaksoi syömään tulla.

Itsellä meinaa flunssa kovasti iskeä ja yritän estää sitä kovasti nappaamalla C-vitamiinia =) Omat tytöt on juuri toipuneet omasta flunssastaan, niin tottakai se sitten iskee muhun =( Koitan nyt kuitenkin jaksaa, ettei tarttis sairaslomallakaan olla. Mutta kattellaan, kuinka käy...

Ensi viikko onkin jännä, kun koulut ja eskari alkaa. Miksu ei olekaan kuin maanantaina hoidossa, mutta onneksi tulee varmaan hakemaan äidin kanssa sitten Minttistä iltapäivällä. Kuulee vähän, millaista siellä eskarissa on ollut =) Aatun ja Siirin aamut on vähän epäselviä vielä, joko tulevat vanhaan malliin puoli 6 tai sitten Siiri tulee klo 8 ja Aatu vasta eskarin jälkeen. Olen luvannut ainakin nyt alkuun hakea ja viedä mahdollisuuksien mukaan, saanpahan siinä samalla saattaa Kuopuksenkin kouluun. Hän kun ei sinne haluaisi. En tiedä, minkä porkkanan sille keksisi...

Nyt, hauskaa viikonloppua kaikille!