On kökköillyt oikein urakalla, niin ei ole kauheasti huvittanut kijroitella mitään. Sivupohjat näkyuivät aivan hullusti noilla erillisillä sivuilla (ja näkyvät vissiin vieläkin), joten vaihdoin ainakin toistaiseksi tämän vanhan ilmeen, missä ne on edes luettavissa.

Viikko meni, enkä paljoa ehtinyt valmista saamaan aikaan samaana. Mihinköhän ne päivät meni? No, keskiviikko meni lääkärireissuun. Eikä oikeastaan kauheasti mitään uutta sielläkään tullut. Mutta vaihteeksi oli oikein mukava lääkäri ja sairaanhoitaja =) Perehtyi asiaan tosi hyvin, vaikka olimmekin "vain" kontrollikäynnillä. Diagnoosiksi tuli nyt sitten vaikea ekseema. Lisää lääkerasvoja saatiin ja jos niitten kanssa ei pärjätä, seuraava hoito on sitten valohoito. Esikoisellani on myös ollut aina taipumusta tuohon atooppiseen ihoon ja nytkin on iho kauttaaltaan kuivahko. Mutta en ikinä ole tajunnut, että atopia voi olla jotain näin kauheeta! Lievimmillään se on sitä, mitä Esikoisella, pahimmillaan sitä, mitä Kuopuksella on ollut. Kun kuuntelin lääkärin selitystä hoidosta ja muusta, tuli ihan sellanen olo, niinkuin asia olisi aivan uusi ja outo. Mutta jospa nyt olisi vähän viisaampi...

Torstaina tuli Miksu hoitoon, mikä oli tosi ihana asia. Kuopus oli tosi mmurheissaan, kun ei ollut oikein leikkikaveria. Miksun kanssa löytyikin heti yhteinen sävel, niinkuin aina. Nämä kaksi viihtyvät yhdessä ja leikit menevät yksiin tosi hyvin. Toisinaan Kuopus innostuu pomottamaan isomman oikeudella, mutta kun siitä huomauttaa, sekin yleensä loppuu helposti. Kirjakerhosta tuli tiistaina Kunnaksen Suomalainen Tonttukirja, josta luettiin parista tontusta, ainakin Välikadun Friidusta =)

Perjantaina tuli sitten Jasper ensimmäistä kertaa. Meni lastenhuoneeseen leikkimään, niinkuin olisi aina niin tehnyt. Meillä oli tosi kivaa =) Rauhotan yleensä nämä uusien lasten ekat hoitopäivät ja olemme kaikessa rauhassa silloin. Tutustumme ja leikimme yhdessä. Pienempien kohdalla se onkin enimmäkseen juuri sitä leikkimistä. Ollaan vaan yhdessä. Päikkäritkin maistui Jasperille uudessa matkasängyssä hyvin. Kaikenkaikkiaan kaikki meni hyvin. Jasper oli oikein suloinen lapsi =) Tavaroiden jakaminen ei aina ollut oikein kivaa, mutta se kuuluu asiaan tämän ikäisillä.

Taas on yksi viikko takana. Ensi viikolla juhlimme maanantaina Santun synttäreitä sekä torstaina pikkujoulua. Keskiviikkona ajattelin leipoa lasten kanssa pipareita torstaiksi. Katsellaan nyt, miten tehdään. Olen kyllä miettinyt, että jos juhlitaankin pikkujoulua vasta perjantaina, niin Jasperkin olisi ja ehkä Miksukin. Tällöin leivomme pipareita torstaina. Niitä tosin leivomme varmasti ennen joulua vielä uudestaankin, niin että kaikki pääsevät leipomaan =)

 

Mukavaa viikonloppua!