Päättyihän se tämäkin viikko kaikesta sairastelusta huolimatta. Ollaan oltu hissuksiin ja sisätiloissa ihan vaan siksi, että yritän itse ottaa rauhallisesti ja saada itseni kuntoon. Antibioottikuuri on väsyttänyt ja vienyt puhtia jonnekin. Tiistaina oli varsin rauhallinen aamu Minttiksen kanssa, Miksu vietiin kerhoon. Pötköttelin lattialla Minttiksen leikkiessä. Lueskeltiin kirjoja ja rakennettiin palikkatorni ainakin sata kertaa. Minttiksen kantaminen vei totaalisesti loputkin voimat ja sai puuskuttamaan. Iltapäivä oli sitten vauhdikkaampi, kun Kuopus kotiutui eskarista, sekä Aatu ja Siiri tulivat välipalalle. Päätä alkoi jomottamaan enemmän siinä metelissä. Meille oli eksynyt villihevoslauma ;) Miksun ja Minttiksen kotiuduttua, kaivoin lapsille vesivärit ja isot paperit. Siinä menikin mukavasti ja huomattavasti hiljaisemmassa puuhassa tovin aikaa (enkä tietenkään muistanut kuvailla suuria taideteoksia). Siiri meni vähän huilaamaan väsymystään pois ja toiset jatkoivat maalaamistaan. Sitten pelattiin kerran Banaanilaiva -peliä ja lopuksi mentiin ulos. Siiri heräsi vasta isän tultua hakemaan. Olin kyllä tosi loppu kaiken päänsäryn ja metelin jälkeen. Keskiviikkona olo onneksi kuitenkin oli jo parempi taas, kuin tiistaina. Väsymys painoi, mutta päätä ei särkenyt enää paljoa. Miksun ja Minttiksen kanssa kaivettiin aamulla sormivärit ja isot paperit esiin ja taiteiltiin.

Minttiksen taidetta

901299.jpg

Miksun taidetta

901296.jpg

 

Melkoisia taitelijoita =) Iltapäivä meni Aatun ja Siirin kanssa päiväunien, piirtelyn ja pelaamisen merkeissä. Torstaina oltiin Minttiksen kanssa taas aamu kahdestaan. Innostuttiin siivoamaan paikkoja. Kummasti piristi mieltä, kun sai tavaroita paikoilleen. Tuo siivoaminen ei ole kovasti iskenyt sairastelun lomassa. Iltapäivä meni taas päiväunien ja rauhallisten sisäpuuhien parissa. Lopuksi mentiin vielä hetkeksi ulos. Pihalle on ilmestynyt yhden tavallisen keinun tilalle vauvakeinu ja se oli Siirin mieleen. Tänään olikin sitten vähän lyhyempi päivä, kun Aatu ja Siiri olivat vapaapäivällä. Aamu leikittiin Miksun ja Minttiksen kanssa mm. legoilla. Kylvettiin, kasvatettiin ja nostettiin perunoita. Mies meni iltavuoroon ja hänen seuranaan join klo 10 maissa kupillisen kahvia (en jaksa koskaan aamulla keittää itselleni kahvia) ja silmäilin päivän lehteä. Seurakunnan palstalta osui silmiini maininta: Päivähoidon syyskirkko 14.9 klo 10. Juup, tuumasin heti, että pitääpä pistää ylös, että muistetaan mennä. Mutta ei me sitten mentykään, kun tuo info tuli vähän liian myöhään =( Sehän oli juuri alkamaisillaan siinä samassa hetkessä. Jäi sitten syyskirkko väliin tänä vuonna. Olisihan tuota voinut infota vähän aikasemminkin. Kaikki hoitajat kun ei tietoa saa kaupungin puolelta. Iltapäivä meni päikkäreiden merkeissä. Kuopus kävi ilmoittautumassa kotona ja pyysi lupaa mennä kaverin luokse. Luvan saatuaan vain reppu jäi eteiseen. Esikoinen taas toi mukanaan oman kaverinsa. Läksyt sujui tänään varsin rauhallisesti kaverin kanssa. Usein kun saa tapella niiden kanssa. Miksu ja Minttis kotiutuivat klo 15 pintaan, vähän aikaisemmin Kuopus saapui kotiin ja toi kaverinsa vuorostaan meille. Tohinaa on siis riittänyt =) Nyt ovat kaikki ulkona ja Esikoisen kaveri kohta jo lähdössä kotiinkin. Viikonloppu edessä. Väsyttää hurjasti, vaikka olen mielestäni nukkunutkin nyt, kun särky helpotti. Mutta ehkä tuo antibiootti vaan väsyttää. Täytyy yrittää viikonloppuna huilata.

Viikon aikana saapui postia Varpaat Vauhtiin -kampanjan puitteissa. Viime syksynäkin materiaalin tilasin, mutta väkeä oli niin vähän, ettei siihen oikein pystytty osallistumaan kunnolla. Nyt olisi tarkoitus panostaa ihan tosissaan.

Nyt viikonlopun viettoon =) Mukavaa viikonloppua kaikille!