Se on sitten kesä, ainakin koululaisilla, oli sitten millanen sää vaan. Lauantaina käytiin juhlissa laulamassa Suvivirsi ja saamassa todistukset. On se vaan hurjaa ajatella, että ekaluokka Esikoisen kohdalta nyt ohi. Hyvä todistus tuli ja ihanana yllätyksenä tuli stipendi kädentaidoista =)) Oli siinä Esikoisella hymy herkässä ja äitikin (myönnettäköön) on aika ylpeä lapsestaan ;) Mutta lieneekö ainakin osasyynä kouluväsymyksen laukeaminen tai stressi, kun Esikoisella nousi sitten alkuyöstä korkea kuume =( Tuli sitten viereeni nukkumaan ja houraili kuumeissaan, niinkuin hänellä on tapana. Annoin buranaakin, mutta ei laskenut sekään kuumetta. Enkä sitten itse oikein uskaltanut nukkua. Nyt on sitten kova flunssa päällä, kuumetta ei niinkään enää pientä lämpöä lukuunottamatta. Kurkku on kovasti kipeä, syöminen vaikeaa. Olen ollut ihan kahdenvaiheilla, että mennäkö näyttämään sitä lääkärille vai ei. Mutta toisaalta, kun tässä itsekin oli viikko sitten flunssainen ja Kuopuskin oli, ja kaikilla meillä kurkku kovasti kipeä, niin jospa olisi samaa tautia. Katsotaan nyt vielä huominen...

Sairastelusta huolimatta, Piipero tuli tänään hoitoon. Aamulla lähdimme Kuopuksen ja Piiperon kanssa kauppaan. Piiperon piti lopulta laittaa valjailla kiinni rattaisiin, kun nousi kokoajan ylös sieltä. Sen jälkeen melkein tuli uni =) Mutta kummasti piristyi, kun pääsi rattaista pois. On nyt alkanut kävelemään ihan kunnolla. Koko päivän tassutteli nalle kainalossa edestakaisin =) Voi sitä pienen lapsen riemua. Lounaaksi maistui kalapyörykät, joita jopa Kuopus söi aivan ennätysmäärän, nimittäin 8kpl! Kuopus ei yleensä syö juuri mitään ja siksi ihmettelen, että mihin mahaa tuo edes ne kaikki söi =) Muutenkin on tänään syönyt hurjan paljon, tosin illalla olikin sitten kuulemma vatsa aivan täpötäynnä.

Tämä viikko mennään vielä näin kolmistaan. Ensi viikolla tulee sitten Santtu seuraamme =) Torstaina käymme Kuopuksen kanssa lääkärissä ja toivotaan, että Piipero lähtisi kotiin ennen sitä, ettei hänen tarvitsisi tulla mukaan. Äitinsä lupasi kyllä yrittää järjestää niin, että hänet haettaisiin ennen lääkäriä.

Kelakin oli jo maksanut pidättämänsä veron takaisin =)) Nopeaa toimintaa kerrankin heiltä...