Vaan ei onneksi ollenkaan mitään pahaa sellaista =) Mutta hermoja raastavaa kuitenkin. Nimittäin tänään tuli Miksun ensimmäinen yksityisen hoidon tuki ja yllättäin kela olikin pidättänyt siitä veron. No, asia on ok, mutta kun olen käsittänyt, että maksan itse verot. Joten olen ennakonkin hakenut sen mukaisesti. Tuloksena on, että maksan veroja kelan tukien osuudesta kaksi kertaa, ensin kela pidättää, sitten vielä itse maksan... Pakkosäästämistä... Äkkiä laskeskelin, ettei kuitenkaan ole niin isosta summasta kyse, että lähtisin muuttamaan ennakkoja. Tulotkin kun helposti sahaavat suuntaan jos toiseen. Tasaantuuhan ne sitten lopulta ja olisi kiva saada tuntuva summa joululahjarahaa juuri joulun alla =)) Siis todellista pakkosäästämistä, jos vaan säästöön kertyy =)) Kelaan soittelin ja toiminta on kuulemma aivan yleinen.

Sadetta on riittänyt. Tosin ulos emme olisi kuitenkaan voineet mennä, kun Kuopus on ollut kipeä. Tänään ei ole ollut kuumetta, ihanaa. Muutenkin alkaa olemaan jo oma itsensä. Esikoinen taas on kiukkunen kun ampiainen. Kaverinsa on ollut reissun päällä, Kuopuksesta ei ole ollut seuraa, on siis ollut tavattoman tylsää.

Tänään saimme Kuopuksen kanssa todistaa Piiperon ensi askelia =)) Ihanaa!! Tämä on niitä työn ihania puolia. Varmasti kävelisi ihan hyvinkin, kun vaan uskaltaisi. Vaan kun ei tahdo uskaltaa. Mutta kaikki aikanaan... Lounaalla söimme vaihteeksi broilerin sijasta kalkkunaa, tosin lähes samassa muodossa, kuin olisin laittanut broilerinkin. Lapset siis tuskin huomasivat eroa ja parempi ollakin hiljaa, kun on meidän Kuopus syömässä. Muuten olemme olleet sisällä, lelut on levitetty moneen kertaan ja sitten yhdessä siivottu (siivoaminen tuntuu olevan Piiperon lempipuuhaa...).

Huomenna vielä Piipero tulee ja sitten perjantai onkin vapaapäivä jälleen. Ja sitten lauantaina on Esikoisen kevätjuhla aamulla ja alkaa se odotettu kesäloma!!