Nyt on iskenyt sellainen epidemia, ettei ole tosikaan. En tiedä, onko A-virusta vai ihan tavallista flunssaa, mutta leviää kuin kulovalkea. Esikoisen luokalta puolet oli poissa ja nyt Esikoinenkin on kipeä, eikä mene huomenna kouluun. Miksu sairastaa edelleen kotona ja Minttikselle nousi tänään kuume hoitopäivän aikana. Kumpikaan ei tule enää tällä viikolla hoitoon. Mies haki kolmannen kuurinsa peräjälkeen poskiontelotulehdukseen ja jos nyt ei tehoa, sitten aletaan järeempiin keinoihin. AB-kuuri onkin sitten sellainen, että tappaa kaiken elävän, mies makaa puolikuolleena sängyssä... No ei nyt ihan, mutta ei paljoa puutu. Itselläni pää on särkenyt eilisestä asti (lähinnä otsasta ja silmien takaa), eikä mikään särkylääke auta. Lienee poskionteloissa taas mullakin. Aatu ja Siiri niiskuttivat kumpikin jälleen pienen tauon jälkeen. Heh, tää on lystiä... Mulla on huomenna lääkäri ja tarkoitus olisi laittaa toinen kortisonipiikki tuohon olkapäähän. Lääkäri saa samalla katsoa poskiontelot.

Iltapäivät ollaan nukuttu Aatun ja Siirin kanssa. Siirin olen laittanut heti välipalan jälkeen nukkumaan ja Aatun kanssa ollaan menty sitten Minttiksen lähdettyä kotiin. Ja joka päivä on Aatullekin uni tullut lähes samantien. Itsekin olen sitten torkkunu, paitsi tänään, kun päänsärky esti nukkumisen. Minttiksen kanssa ollaan aamut oltu kahdestaan. Tänään olikin tosi väsynyt ja istui suurimmaksi osaksi sylissä. Päikkäreiden jälkeen olikin sitten kuumetta, kun mittailin. Tuntui niin kuumeiselta. Huomenna olisi vapaa aamu ja se meneekin siellä lääkärissä. Esikoinen on tässä kotona seurana. Ratsastustuntikin piti peruuttaa. Mahtoikohan olla ensimmäinen kerta, kun sairauden takia piti peruuttaa? Neiti on ratsastanut melko tarkkaan vuoden. Tähän mennessä ei ole pahimmat sairaspäivät osuneet torstaille. Vähän se harmittaa (siis Esikoista itseään), mutta ei voi mitään.

Tänään sain mieluisan puhelinsoiton. Eräs kaveri, jonka kanssa ei tosin viime aikoina olla tekemisissä oltu, soitti ja kyseli lapselleen hoitopaikkaa. Tarve olisi ensi syksyksi, kun lapsi menee eskariin viereiseen kouluun. Samaan, missä Kuopuskin nyt on. Ei olisi voinut paremmin osua, kun juuri silloin Kuopuksen paikka vapautuu =) Ja ihanaa olisi saada vähän isompaa väkeä tähän seuraksi Kuopukselle. Näitä tyttöjä on vähemmän ollut, ja ne, ketä on ollut, on kaikki olleet pieniä. Olisi se vaan niin kiva saada eskarilainen tähän mukaan =) Mutta katsellaan, aika näyttää...

Nyt täytyy mennä vähän siistimään huushollia. Huomenna tulee "kaapelimiehet" korjaamaan tai laittamaan ajan tasalle meidän antennipistokkeen (tai mikä se onkin oikealta nimeltään). Pitää siirtää vähän huonekaluja pois tieltä, että pääsevät työhön.

HEETU, meillä pyörät on ollu koko talven tuossa omalla pihalla. Mutta ei niillä ihmeemmin ajella kyllä vielä. Kun ei tuo koulumatkakaan ole sitä luokkaa, että Esikoisen kannattaisi sitä pyörällä kulkea ;)

Joskus sitä osuu kohdalle tällainen kovin rauhallinenkin työviikko =)) Vaikka ei se kivaa ole, kun lapset sairastaa.