Viikonloppu tuli ja meni =) Käytiin oman perheen voimin laivalla virkistymässä. Tosin äiti ja isä taisi enemmän väsyä... Mutta Esikoisella ja Kuopuksella oli kivaa ja pääsihän siellä valmiiseen pöytään ainakin syömään =) Eikä tarvinnu päivään siivota ;)

LIISA, kiitos kommenteista =) Niitä oli kiva saada. Aika vähän tulee askarteltua, kun nämä hoitolapset on sen verran pieniä, ettei niiden kanssa kovin paljoa voi tehdä. Ei ne oikein jaksa vielä keskittyä niin paljon yhteen asiaan. Ja mutuenkin näin kesällä tulee oltua paljon enemmän ulkona, kuin sisällä =) Mutta laittelen kyllä niitä askarteluja tänne aina, kun jotain teemme. Kiva, että tästä blogista on ollu oikeasti jollekin jopa hyötyä =) Kaikki on vapaasti toteutettavissa toisillakin. Nyt on suunnitelmissa kerätä käpyjä ja maalata niillä todennäköisesti sormiväreillä. Vesiväreillä voi olla liian märkää näiden kanssa... Ja se väri on kuitenkin käsissä sittenkin =) Ajattelin, että sidon ne narulla pötköön, niin voi sitte laittaa kukin kotonaan vaikka roikkumaan johonkin. Pistän sitten kuvia nistäkin =)

Tänään tuli sitten Tuutikkikin hoitoon loman jälkeen. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Kumma, miten näistä lapsista tulee melkein kuin omia. Huomasin, että lomallakin oli tosi vaikea pitää itsensä irti työasioista. Puuron jälkeen lähdettiin ulos, mutta oltiin omalla pihalla, kun sen verran väsytti laivareissun jäljiltä vielä. Laivassa on muuten karmea nukkua... =( Mutta hyvin leikit luonnisti tuossakin ja oli kiva nähdä, miten Tuutikki ja Nipsukin alkoi heti sujuvasti leikkimään keskenään. Esikoinen lähti kouluun taas innosta pursuen =)

Tänään etittiin Nipsulle sopivaa nallea nallekorista päikkäreille ja tyhjennettiin koko iso kori lattialle sikin sokin (ja niitä on tosiaan paljon...). Siinä sitten ihmeteltiin, että mikä olisi kiva ja lopulta Nipsu tuumasi, että hän ottaa ne kaikki ;) No, pakko oli vähän rajata, mutta loppujen lopuksi vieressä oli kuitenkin 5 nallea =) Tuutikki nukkui tapansa mukaan ulkona rattaissa ja hyvin maittoi uni kummallekin. Unien aikana minä sitten raivasin huushollia ja Kuopus katoi videoita. Esikoinen tuli koulusta puoli 13 aikaan ja alkoi leikkimään heti uudella laivalta ostetulta Tamakotchilla (mitenköhän se kirjoitetaan...) =) No, siis sellasella virtuaalilemmikillä. Rasittava piipitys kuului kokoajan... Sain sen lopulta houkuteltua lukemaan sähköpostia ja kirjoittamaan serkulleen uudesta "lemmikistään" ja laivareissusta. Koneella sitten istuikin jopa puoli tuntia. Esikoinen on sellanen aika vauhdikas pakkaus ja kokoajan pitäisi olla jotain tosi kivaa tekemistä. Mikään kiva ei kelpaa, kun pitää olla TOSI kivaa. Joskus se on aika rasittavaa...

Välipalaksi mussutettiin riisimuroja, mitkä on aina takuuvarma hyvä välipala =) Tänään ei muutakaan ollu, kun viikonloppuna en pässy kauppaan, enkä jaksanut aamulla lähteä lasten kanssa kauppaan. Käyn nyt illalla vielä yksinäni siellä, kun saan omat lapset nukkumaan. Jos oltais aamulla menty kauppaan, Tuutikki ei olisi paljoa ehtinyt ulkona olemaan, kun lähtee kotiin kuitenkin jo heti välipalan jälkeen. Me lähdettiin lopun porukan kanssa välipalan jälkeen kurkkimaan, minä päivinä Kuopus menee ensi viikolla kerhoon. Kivan ohjaajan sai =) Olen oikein tyytyväinen. Ensi viikosta eteenpäin viikottaista ohjelmaa sääteilee tiistai ja torstai aamuisin Kuopuksen kerho heti aamulla (9-12). Saa nähdä, ehditäänkö kävellen vai pitääkö turvautua autoon? Talvella kun pitää paljon pukea, pitää varmaan mennä autolla ainakin. Tästä kävelee kuitenkin sellasen puoli tuntia ja kun Nipsu tulee klo 8 maissa ja syö vielä aamupalankin, menee aika aika täpäräksi. No, katsellaan, kuinka meidän käy... Lupahan mulla on kuljettaa hoitolapsia autolla, mutta mieluummin sitä kävelisi kuitenkin. Tultiin sittenv ielä postin kautta takaisin. Ja Nipsu käveli koko matkan !! Meillä ei ollu rattaita edes mukana... Aika uhkarohkeaa, mutta reippaasti Nipsu käveli =) Vaikkakin hitaasti...

Nyt vielä kauppaan... Ja huomenna uusi päivä taas.