Toisaalta ihan kivaa, toisaalta ei. On ihan kivaa, kun ei ole enää niin kuuma. Mutta ei nuo kuravaatteetkaan kyllä niin kivoja ole... Työpäivälle tuleekin tällä viikolla pituutta kiitettävästi, kun Aatu ja Siiri tulevat puoli 6 hoitoon ja Miksu ja Minttis lähtevät klo 17. Kyllä siinä tietää töitä tehneensä =) Huomenna olisi illalla vielä Kuopuksen vanhempainilta ja torstaina ratsastustunti. Esikoiselle saatiin nyt vakkaritunti tallille, on aina torstaisin.

Eilen aamu venyi pitkäksi, kun Aatu ei olisi millään jaksanut nousta ylös vielä klo 10 maissakaan. Unetti niin kovin ja köllötteli sängyssä puoli 11 asti. Sitten körmyytin ylös, kun Miksu ja Minttis tulivat puoli 12, niin pitäähän silloin porukalla olla vaatteet päällä =) Itsestä tuntuu hassulta, kun aamut menee huomaamatta. Mutta vanhemmat ovat tyytyväisiä, kun lapset saa nukkua rauhassa aina, kun se on mahdollista. Kummassakin perheessä on aamu-uninen lapsi, niin kummallekin on ok, että aamut venyvät pitkälle, eikä mihinkään ehditä. Vanhempien toive siis ja koska mullakaan ei ole mitään sitä vastaan, niin miksi tehdä toisin. Omat lapset menee kuitenkin eskariin ja kouluun, niin ei ole poissa heidän touhuistaan ja ulkoiluistaan. Miksu ja Aatu leikivätkin sitten koko iltapäivän legoilla ja eläimillä. On se vaan niin mukavaa seurata toisten leikkiä, kun ovat oppineet porukassa leikkimään =) Miksun ja Minttiksen kanssa ei oikein ulos päästykään, kun tuli herra ukkonen kyläilemään ja pitkään pörräsikin täällä. Aina välillä oli hetken hiljaista, kunnes taas uusi mölähdys. Opeteltiin Miksun kanssa kirjoittamaan omaa nimeä =) Tänään alkoi sitten kerho. Ja Aatun oli pakko herätä puoli 8. Voi sitä väsymystä... Mutta lopulta heräsi kuitenkin yllättävän nopeasti, kun muisti kerhon =) Kerhoreppu oli kotona jo pakattu ja eväät olin nostanut aamulla jääkaappiin. Niitä jaksettiin muistuttaa, ettei vaan jää matkasta. Taisi vähän jännittää kuitenkin, kun piti saada pitää kiinni mun kädestä hetkinen kerhon eteisessä. Mutta reippaasti sitten mennä vipelsi, kun näki lattialla kopallisen eläimiä. Lupasin odottaa Siirin kanssa niin kauan, että Miksu saapuu. Miksua jännitti aikasta paljon enemmän, mutta sinne hänkin jäi lopulta ihan reippaasti. Ja pois tuli iloisia kerholaisia =) Kivaa oli ollut ja varmasti kotona riitti kerrottavaa. Niin kivaa oli ollut, että kumpikin kerholainen uuvahti lounaan jälkeen unten maille =) Tasainen tuhina kuului makuuhuoneesta vartin päästä sinne menosta. Iltapäivä oltiin Miksun ja Minttiksen kanssa tuossa pihalla. Ja sain sovittua niin, että päiväkodin väki jätti leikkimökin auki lähtiessään, niin lapset sai leikkiä sielläkin. Aika kului varsin nopsasti, niinkuin sen tapana on =)

Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Aamu venyy varmaan taas, mutta ei ole pakko minnekään mennä.

Päivittelin meidän syksyn puuhasuunnitelmia tuonne laatikkoon. On ihan alustavia ja muutoksia voi tulla suuntaan jos toiseenkin. Mutta ainakin kaikki juhlapyhät ja muut tärkeät päivät sieltä näkyvät =)

Niin juu, se huivi on edelleen puikoilla... ja häät oli viime lauantaina =) Että silleen... Mutta valmistuu se kuitenkin...