Löysin Kirsiltä linkin tänne ja tulos oli tämä =):

Ekstrovertti --------------------* Introvertti
Käytännöllinen *-------------------- Intuitiivinen
Ajattelija ----------------*---- Tuntija
Impulsiivinen ------------*-------- Harkitsija
(mpmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

 

*** Täytyy myöntää, että aikalailla osui kohdilleen... Työnteosta olen tosin eri mieltä. Tai siis jos kävisin töissä jossain, en toisi niitä kyllä kotiin (ainakin uskoisin niin...). Nythän työni on kotona, joten joskus on vaikea erottaa työaika ja vapaa-aika toisistaan. Työpaikkaa on mm. pakko siivota myös vapaa-ajallakin ;) Ja vaikea olisi tätä työtä tuomatta työtä kotiin...  No joo, mutta kuitenkin. AIkalailla siis osui yks yhteen omien ajatusteni kanssa. En kyllä tiedä, että kellään olisi ollut läheisriippuvuusongelmaa kanssasi, enkä sitäkään, että nyt jotenkin olisin niin ihmeellisen luotettava tai jotain, niinkuin tuosta nyt saa ymmärtää. Mutta tuttu on tosiaan turvallista =)

Aurinko on tänään paistanut mukavasti ja aamulla oltiin ulkonakin. Piipero konttasi vielä aamukostealla nurmikolla niin, että housut oli märät lopulta. Piti tulla sisälle. Mutta kivaa oli. Juostiin Piiperon kanssa (joka juoksi taaperokärryn kanssa) kilpaa pihalla, nurmikolla tosin. En uskaltanut päästää asfaltille, kun nurmikollakin meni niin lujaa ;) Jalat oli vähän väliä solmussa. Ruoka maistui kaikille jälleen, jopa Kuopukselle. Esikoinen tosin valitti, että koulussa on kuulemma paremmat ruuat. Kun "teillä on aina vaan jotain perunamuusia ja jotain tyhmää sen kanssa..."  Esikoinen siis ollut syömässä meidän kanssa nyt kolme päivää, kalapullia ja perunamuussia, spagettimaistosta sekä kanapuikkoja ja perunamuussia. "Miks sä et tee edes sellasia hienoja salaatteja, mitä koulssa on?" Onko niillä koulussa nykyään hienoja salaattejakin??  No joo, tuumasin vaan, että jos ei kelpaa niin pois pöydästä,  ruuasta ei saa valittaa, koska se on oikeasti ihan hyvää ja ravitsevaa. Lopulta lautanen oli tyhjä. Taisi sitten kuitenkin maistua...

Päikkäreitten aikaan luin Pirkkaa ja siellä oli sellainen aivan ihana pontso! Se täytyy saada tehtä itselle! Siinä lomalle puuhaa, kun mökillä kuitenkin on kiva tehdäkin jotain. Mies kun alkaa tekemään laituria, niin on sitten mullekin jotain puuhaa. Tosin, sitä ennen pitäisi virkata Päivänsäteelle laukku. Kävin vapaavalinnassa hakemassa... itseasiassa pakkausteippiä... mutta koriin eksyi, siis ihan vahingossa, en edes huomannut ennenkuin kassalla ja sitten oli liian myöhäistä palauttaa hyyllyynkään, vaalena sinistä tennessee lankaa. Toivottavasti vaan riittää tuo määrä, mitä ostin... Langat kun maksaa aika paljon...

Asiassa (ja blogin aihepiirissä) pysyäkseni, olen väsännyt uutta kiertävää ruokalistaa. Monia ruokia olen ajatellut jättää siitä pois ja ottaa uusia tilalle. Ehdotuksia otetaan vastaan =)) Siis helppoja ruokaohjeita, mitkä maistuvat lapsille. Itse tykkään haudutella uunissa, mutta muitakin otetaan mielellään mukaan. Tarkoitus olisi saada se joskus kokonaisuudessaan tänne jonnekin. Ei tarvitsisi olla päivittämättä kokoajan ruokalistaa.

Huominen vielä ja sitten on perjantai jälleen vapaa. Ensi viikolla tulee sitten Santtukin =)