Tässä tosiaan olen tänään nauttinut vapaapäivästä, niinkuin huomennakin. Enkä ole sitten mitään tehnyt... Aamulla meinasi tulla Kuopukselle pakki päälle, kun piti kerhoon mennä. Syynä se, kun Santtu ei ole paikalla. Kyllä se vaan on kummaa, miten se kaveri vaikuttaa. Sain kuitenkin hänet kerhoon (... noo... vähän lahjoin, mutta kuitenkin...) ja iloisena tuli pois. Kivaa oli ollut, eikä äitiä ollut tullut ikävä. Oli itsekin tyytyväinen, kun oli mennyt kerhoon. Itse istuin sen kolmituntisen lähes kokonaan tässä koneella haaveillen hienoista omakotitaloista... No, surffasin mä sentään vähän muuallakin, kuin kiinteistövälittäjien sivuilla. Mutta annoin itselleni luvan olla vaan, kun tuli eilen siivottuakin. Oli pakko, kun tuli illalla tuli vieraita ;) Vaikka kyllä tämä huusholli tänään olisi jo imuria kaivannut, mutta kun oli sen nähnyt eilen, niin saa luvan kelvata. Jos huomenna sitten viikonlopuksi imuroisi... Aamulla tulin kotiin kerhoreissulta kirkkoherranviraston kautta ja sain sieltä mukaani Virkatodistuksen. Tiesin kyllä, että se maksaa, mutta että niinkin paljon (reilut 3e)! Siis maksan kirkolle veroa, ja joudun maksamaan omista tiedoistani 20 mummon markkaa! Musta se vaan on paljon... Ymmärtäisin jos vaikka 50senttiä, kun menee kuitenkin paperia ja mustetta jne. Mutta yli 3e... Huh huh... Eilen tulikin rikosrekisteriotteet ja yllättäin ei ollut rekisteriä kummallakaan =)) Sain sitten tänään vihdoin taustatietolomakkeen ja muut paperit lähtemään Varsinais-Suomen Sosiaalialan osaamiskeskukseen (mikä sanahirviö). Saa nähdä, milloin sieltä otetaan yhteyttä.Olemme taas askeleen lähempänä Pride-valmennusta =).

Huomenna olemme Kuopuksen kanssa kaksin. Esikoisellakin on pitkä päivä koulussa. Tehdään yhdessä jotain kivaa. Kirjastossa olisi satutunti, mutta on jo klo 9. Ja kun Esikoinen menee kouluun vasta puoli 10, ei oikein ehditä sinne. Vaikka kyllä tuo nyt osaisi itse tästä kouluun lähteä, mutta ei uskalla jäädä yksin. Pelkää, ettei huomaakaan lähteä kouluun =( Ehkä me keksitään jotain muuta kivaa =)) Joka tapauksessa aion pyhittää päivän Kuopukselle!

Maanantaina jälleen työn merkeissä. Meillä onkin lääkärireissu silloin. Kuopuksen kanssa menemme jälleen Pulssiin. Santtu tulee mukaan ja Esikoinen on mielissään, kun saa olla hetken yksinään koulupäivän jälkeen.

Mutta nyt oikein mukavaa viikonloppua kaikille!