Kaikkea sulassa sovussa on kuulunut menneeseen aikaan edellisen postauksen jälkeen. Syyslomalla käytiin Hoplopissa ja ratsastustunnilla. Esikoisen synttäreitä juhlittiin viikko takaperin isolla joukolla. Lahjat oli mieluisia, niinkuin yleensäkin on. Ja siivo melkoinen juhlien jälkeen ;) Kulunut työviikko oli työntäyteinen, kun kaikki lapset olivat aamuvuorossa. Viikkoon mahtui ulkoilua, kerhoreissuja, pelaamista, lukemista ym. Pyhäinpäiväksi askarreltiin omat kynttilät, perinteisesti silkkipaperitaktiikalla (en olekaan vielä niin tehnyt). 2031630.jpg

Mitään kovin ihmeellistä ei viikkoon mahtunut, ihan sellaista tavallista puuhailua. Säät eivät oikein suosineet ulkoilua, mutta ulkonakin oltiin välillä. Perjantainen ratsastustunti peruttiin sääolojen takia, mikä harmitti omia tyttöjä kovasti, etenkin Kuopusta. Sitten lähdettiinkin ajamaan Prismaan ostamaan Kuopukselle talviratsastuskenkiä sekä turvaliiviä. Eilen, lauantaina, tuli Esikoisen kummisetä perheensä kanssa synttärikahveelle. Aamulla vähän siivottiin, sitten käytiin katsastamassa yhtä asuntoa. Sen jälkeen loppupäivä menikin kahvipöydässä istuen ja rupatellen. Meille tarjottiin isompaa asuntoa ja tällä kertaa vuokratasokin on sellainen, että käytiin katsomassa. Ja olemme nyt ainakin omalta puoleltamme muuttamassa marras-joulukuun vaihteessa. Saamme yhden huoneen lisää, mikä tulee tarpeeseen. Ja kaksi vessaa =) Ja lämmin autotalli =) Illalla katsottiin viimeinen jakso Tallitähdistä ja sen jälkeen käytiin viemässä hautuumaalle kynttilät. Tänään olemme juhlineet Esikoisen kavereiden kanssa. Taittelimme origameja ja herkuttelimme. Ihan mukavaa on touhuta isojen tyttöjen kanssa =) Vähän erilaista, kuin oma työ pienten lasten kanssa. Tosin vauhtia riittää näillä isommillakin ;D Sitten onkin juhlittu urakalla ja saa riittää vähäksi aikaa. Nyt aletaan pakkaamaan, kunhan vaan saadaan varmistus muutolle asuntotoimistosta. Tarkoitus olisi hoitaa homma niin, ettei tarvitsis ylim. vapaita ottaa, ehkä korkeintaan yksi päivä sitten muuton yhteydessä.

Ensi viikolla Aatu ja Siiri ovat iltavuorossa. Maanantaina Miksu ei tule ollenkaan ja Minttiskin tulee vasta klo 11 maissa. Maanantaina juhlitaan Aatun synttäreitä välipalalla.

Leppoisaa huomenna alkavaa uutta viikkoa kaikille!